دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 68

موضوع: ***خوشمزه، به پیشنهاد داداشی ***

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #31
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    نوشته ها
    4,926
    ارسال تشکر
    2,530
    دریافت تشکر: 10,158
    قدرت امتیاز دهی
    3888
    Array
    داداشی's: جدید130

    پیش فرض پاسخ : ***خوشمزه، به پیشنهاد داداشی ***

    [QUOTE=Almas Parsi;586403]
    نقل قول نوشته اصلی توسط داداشی نمایش پست ها
    سلام ممنون از لطفطون.

    والا هیچ وقت سمت این غذا نرفتم و بلد نیستم اما از اینور و اونور اطلاعاتی راجع به این غذا و کمی اطلاعات جمع کردم که در زیر میارم.

    از سایت هایی مثل ویکی پدیا، منو های رستورانها، برترین ها و دو سایت کوچک این اطلاعات را ویرایش و جمع کردم.


    سلام به داداشی پر تلاش و سرشار از انرژی انجمن
    شرمنده خیلی تو زحمت انداختمتون
    دست گلتون درد نکنه ممنون از توضیحات
    داداشی یه راهنمایی میخواستم برای مرغ های درسته که توی خونه گریل یا بریون میکنیم
    معمولا مرغ هایی که از بیرون تهیه میشن گویا روشون یه سسی استفاده میکنن که هم ادویه داره و هم باعث برشته شدن سطح پوست مرغ میشه
    من چندین بار هم سعی کردم از فروشندگان شون فرمول سس روشون رو بپرسم ولی باز مثل بیرون کیفیتش مورد تاییدم نیست
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

    سلام خسته نباشید.
    والا ما بدون اون سس هم خوب برشته میکنیم .
    البته توی اون سسی که میگفتن حرفی از روغن زیتون زدن؟!
    به سطح خارجی هم سعی کنید نمک نزنید، یکی از دلایلی که خوب برشته نمیشه وجود نمک در سطح خارجی و واکنش به روغن است.

    ببینید با سرنگ آبلیمیو ، نمک، ادویه رو به گوشت مرغ بزنید (یادتون باشه که زیاد نزنید یه جای گوشت ترش بشه یک جاش هیچی)

    تمام پوست مرغ و سطح خارجی مرغ رو به روغن زیتون آغشته کنید. (با قلمو یا هر چی دیگه.) بعد هم گریل کنید.

    روغن زیتون به دلیل دمای بالاتری که نسبت به روغن جامد و مایع داره باعث میشه تا خوب برشته بشه.
    مبر ز موی سپیدم گمان به عمـــــــــــــــر دراز

    جوان ز حادثه ای پـــــــــــــــــیر می شود گاهی









  2. 5 کاربر از پست مفید داداشی سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 2nd September 2013, 12:53 PM
  2. آموزشی: پیرچشمی ( Presbyopia ) چیست و چگونه پیشگیری و درمان می شود ؟
    توسط poune در انجمن بیماریهای چشم
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 10th September 2011, 09:59 AM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28th May 2011, 10:27 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 25th March 2011, 11:15 AM
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 24th December 2009, 11:24 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •