دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 115

موضوع: خواستگار دارم ولی پرده بکارتم را از دست داده ام ...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی عمران
    ارسال تشکر
    11,136
    دریافت تشکر: 25,270
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    M@hdi42's: لبخند

پیش فرض پاسخ : خواستگار دارم ولی پرده بکارتم را از دست داده ام ...

نقل قول نوشته اصلی توسط zoh_reh نمایش پست ها
    من بحثم سر دروغ و افشاء این قضیه و اینا نیست،(لزومی نداره گفته بشه)

منظورم سر اینه که این آدم حق حیات داره ، مثل بقیه آدمایی که احیانا راههایی رو به خطا رفته ان (خطاهای دیگه)و الان برگشته ان دارن زندگی میکنن.

چه حق الناسی؟ گذشته این آدم چه ربطی به حالش داره که پسری که قراره شوهرش بشه باید اونو ببخشه یا نه؟

آره این قبوله که باید شخصی که میره سمت ازدواج و خواستگاری همه جوانبو بسنجه تحقیقات کافی انجام بشه، بعد که شرایط پذیرفته شده هست چه لزومی داره بخواد گذشته دختر رو زیرو ور کنه؟

خب ببین زهره خانوم . یه سری چیزا برای برخی ارزش محسوب میشه برای یه سری خیر

برای خیلیها که سالم بودن مهمه که طرف مقابل هم سالم بوده باشه. این که میگین "چه لزومی داره بخواد گذشته دختر رو زیرو ور کنه؟" اتفاقا خیلی لازمه که بدونیم چقدر دختر حیا وحجب داشته و داره. میتونین به من تضمین بدین کسی که حاظر نشده برای همسر ایندش خودشو حفظ کنه و تن بده به تمایلات وغرایزش , میتونه اینکارو تکرار نکنه؟ شاید یک ماه همسرش به ماموریت کاری رفت ونتونست نیاز ها رو براورده کنه. میتونین تضمین بدین ایشون بازم نرن برای ارضای غرایز تن به زنا بدن؟

خطا قابل بخشش هست در صورتی که بخشنده رو درست انتخاب کرده باشیم. وقتی پسری 50 میلیون خرج مراسم عروسیش میکنه ویا مهریه های سنگین رو به جون میخره . خونواده دخترش ازشون ماشین میخوان خونه میخوان . هزاران منت و..... میزارن رو سر پسر انتظار نداشته باشین یک ادم سست عنصر رو انتخاب کنه

نکته ای رو عرض کنم واینکه مقصود دختران بنده خدایی نیست که از سر یک حادثه به این موضوع دچار شدن. حوادث ورزشی - تجاوز و..... . بلکه اونایی که از سر هوس (جدیدا مد شده هرکسی بر سر شهوت خودش دختری خودشو از دست داد میگه فریب خوردم . نفهمیدم. متوجه نبودم و ....) و... اینکارو کردن. پس بحث ها قاطی نشن لطفا

2. 12 کاربر از پست مفید M@hdi42 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)