دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: طرز تهیه دوشاب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    همکار تالار اخبار و کاربر فعال
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    نوشته ها
    2,339
    ارسال تشکر
    6,263
    دریافت تشکر: 9,972
    قدرت امتیاز دهی
    16032
    Array
    m.g.s.t.r's: بی حوصله

    پیش فرض طرز تهیه دوشاب

    تهیه شیره انگور به روش سنتی

    دوشاب معمولا در اواخر مهرماه تهیه می شود که انگورهای مخصوص تهیه دوشاب کاملا شیرین شده باشند پس از چیدن و شستن و آب گیری از انگورها، آب انگورها با خاک مخصوصی مخلوط می شود و جوشانده می شود چند ساعت بعد از اینکه املاح آن ته نشین شد شیره صاف شده جوشانده می شود تا غلیظ شود.


    دوشاب را در فصل زمستان با گردو و ارده و روغن حیوانی مصرف می کنند . این نوع دوشاب هیچ گونه مواد افزودنی ندارد و برای مصرف خانگی تهیه می شود.






  2. 14 کاربر از پست مفید m.g.s.t.r سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •