وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره انتقال نمایشگاه کتاب از مصلا، معرفی رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، هفتههای فرهنگی ایران و تنظیم لایحه انجمن صنفی نویسندگان، هنرمندان و روزنامهنگاران سخن گفت.
به گزارش خبرنگار ادبیات و نشر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی جنتی در حاشیه دیدار با جمعی از ادیبان و فعالان فرهنگی کویت، درباره انتقال نمایشگاه بینالمللی کتاب امسال به باغ کتاب تهران، گفت: اگر باغ کتاب بتواند خود را تجهیز کند، میتوانیم از آن برای برگزاری نمایشگاه کتاب استفاده کنیم و مایلایم که نمایشگاه کتاب در آنجا برگزار شود، اما فکر نمیکنیم این محل فعلا آماده شود.
او همچنین در پاسخ به سؤالی در رابطه با تعیین رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی گفت: در اینباره اقدامات اولیه انجام شده است و اقدامات هیأت امنای انجمن در جریان است و در آینده نزدیک مدیر جدید از سوی هیأت امنا معرفی خواهد شد.
جنتی درباره برگزاری هفتههای فرهنگی در کشورهای مختلف و تأثیرگذاری آنها در بین مردم این کشورها نیز اظهار کرد: خود من چندین سال در این هفتههای فرهنگی در کشورهای مختلف شرکت کردم و از نزدیک شاهد بودم که برنامهها، عرضه کتابها و فیلمهای ایرانی در خارج از کشور علاقهمندان زیادی دارد و این نشان میدهد مردم زیادی در دنیا علاقه زیادی به فرهنگ و ملت ایران دارند.
برگزاری هفتههای فرهنگی جزوی از دیپلماسی ماست و معمولا براساس توافق با دیگر کشورها انجام میشود.
وزیر ارشاد همچنین در رابطه با تنظیم لایحه انجمن صنفی نویسندگان، هنرمندان و روزنامهنگاران گفت: این موضوع مستقیما با ارشاد مرتبط نیست و وزارت کار و بازرگانی هم در این ماجرا دخیل هستند. آنچه ما در این زمینه دنبال میکنیم، این است که لایحهای با موضوع حمایت از هنرمندان، اصحاب قلم و روزنامهنگاران تنظیم کنیم و به مجلس ارائه دهیم تا آنها دارای یک صنف شوند؛ بنابراین فکر کردیم این لایحه باید یکپارچه باشد و به دنبال این هستیم آن را به مجلس ارائه دهیم تا تصویب شود.
منبع

اظهارات وزیر ارشاد دربارهی انتقال نمایشگاه کتاب
 اظهارات وزیر ارشاد دربارهی انتقال نمایشگاه کتاب

علاقه مندی ها (Bookmarks)