فرض کنید؛ در شهر دزدی هست. باید دزد رو بگیریم؟ یا مردم رو توی خونه ها شون حبس کنیم؛ چون اگر خونه رو ترک کنن، ممکنه دزد خونه شون رو بزنه. شما میگین باید همه به زور حجاب اسلامی داشته باشن؛ چون یه عده ممکنه وسوسه بشن و ... در نهایت خانواده شون رو ترک کنن و...
همونطور که به آقا مجتبی گفتم به شما هم میگم؛ کسی که اهل لغزش باشه، در خانه کعبه هم که بذاریش؛ کار خودش رو انجام میده.بجای اینکه جامعه رو محدود کنیم باید سطح فرهنگ ملت رو بالا ببریم.
متاسفانه مشابه همین افکار اجباری رو رضا شاه هم داشت؛ منتها در جهت عکس به زور حجاب رو از سر ملت برداشت.هیچ برهان و دلیل نمیتونه ،اینچنین اجباری به افراد رو توجیه کنه.
اولا که پاسختون هیچ ربطی به حرفای من نداشت!درواقع حرف من پاسخی نداشت. چون از اثبات یک موضوع حرف زدم که واضحه.
ثانیا که تو هیچ کدوم از پستهای من نمیتونید کلمه زور یا اجبار رو پیدا کنید!کدوم اجبار؟ اجباری درکار نیست. که اگر بود ما الان سره این موضوع بحثی نمیکردیم. ملت هم هرچی دلشون میخواد میپوشن.
ثالثا در قبول کردن دین هیچ اجباری نیست ولی وقتی دین رو قبول کردند باید یه قوانینش احترام بگذارند
وقتی در یک جامعه عنوان شهروند قانونمند رو روی خودشون میگذارند باید هم به قوانین و عرف جامعه احترام بگذارند.
الان هرچی دخترا بتونن برهنه تر ظاهر بشن و کسی هم بهشون چیزی نگه یعنی مردم جامعه ما بافرهنگ ترن؟
نگران فرهنگ جامعه نباشین ماشالله ماشالله جامعه داره به همین سویی میره که شما میفرمایی!به سوی بافرهنگی! منتها نمیدونم چرا عده ی عمده ای از همین مردای جامعه بافرهنگ ما نمیتونن خودشونو و نگاهشونو از این جماعت بی حجاب حفظ کنن!
بی قانونی و گناه و ... هم کشک دیگه! خدارو شکر معنی فرهنگ رو هم فهمیدیم!
این هم از بی فرهنگیه بعضی ایرانی هاست که عادت دارند قوانین و چهارچوب های اخلاقی و روانی و... رو رعایت نکنن بعد اسمشو بذارن آزادی
کلا فرهنگشون تابعیت کردن بصورت نصفه و نیمه ست!
ربط سه سوال و دو جمله آخر رو به موضوعی که نوشتم؛ متوجه نمیشم. واضحتر منظورتون رو بیان کنید! البته سوال ساده ای پرسیدم آیا اون اجبار عادلانه است؟
دقیقا جملات من جواب اون سوال بود. کمی دقیق تر شید روشون!
در توضیح اضافه : جواب خیر هست
با این شرط که کاری که منه نوعی بخوام انجام بدم کار درست و قانونی و اون چیزی باشه که خدا گفته.
اونم از آزادیه کشورهای بافرهنگه که به چشم میبینیم دانشجویان باحجاب حق ورورد به دانشگاه رو ندارند
علاقه مندی ها (Bookmarks)