سلام
من هم از شما بابت توجهتون تشکر میکنم
بله فکر بسیار خوبیه که از گالن های رایج بیست لیتری استفاده کنیم البته اگر بلند کردن و سوار کردنشون برای خانوم ها مشکل نباشه من هم به همین خاطر 10 لیتری رو عنوان کردم
دور اجاق کباب پز زغالی یک ورقه ی استیل پنج سانتی یو شکل وجود داره که اگر احیانا از طرف سینک آبی پاشید داخل یو شکل بریزه و به اجاق راه پیدا نکنه، بعد از آماده کردن زغال و گذاشتن کباب ها میشه یه درب نیم دایره شکل گذاشت روی اجاق که گرماش اذیت نکنه اینجوری کبابمون هم خیلی آب دار و مغز پخت از آب درمیاد، آخ که عجیب گشنم شد تا اینو تایپ کردم
علاقه مندی ها (Bookmarks)