دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 381

موضوع: آنچه که شمارا میآزارد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #11
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    نوشته ها
    8,281
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82822
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

    پیش فرض پاسخ : آنچه که شمارا میآزارد

    نقل قول نوشته اصلی توسط TERRORIST نمایش پست ها
    سلام
    من هم از شما بابت توجهتون تشکر میکنم
    بله فکر بسیار خوبیه که از گالن های رایج بیست لیتری استفاده کنیم البته اگر بلند کردن و سوار کردنشون برای خانوم ها مشکل نباشه من هم به همین خاطر 10 لیتری رو عنوان کردم
    دور اجاق کباب پز زغالی یک ورقه ی استیل پنج سانتی یو شکل وجود داره که اگر احیانا از طرف سینک آبی پاشید داخل یو شکل بریزه و به اجاق راه پیدا نکنه، بعد از آماده کردن زغال و گذاشتن کباب ها میشه یه درب نیم دایره شکل گذاشت روی اجاق که گرماش اذیت نکنه اینجوری کبابمون هم خیلی آب دار و مغز پخت از آب درمیاد، آخ که عجیب گشنم شد تا اینو تایپ کردم
    سلام بزرگوار
    ممنونم از پاسختون
    البته گالن رو میشه یکبار خریداری کرد و پس از استفاده برای مراحل بعد در زمان استفاده درونش رو پر از آب کرد تا مشکلی برای حمل و نقل نباشه میزان آب داخل مخزن هم میتونه کم یا زیاد بشه....
    در خصوص ورق استیل یو شکل فکر جالبیه هم از لحاظ نما و هم از لحاظ کارایی هایی که فرمودید فقط سوال من این بود که بر اثر پخت با زغال گرمای حاصل از کباب پز زغالیمون استیل رو داغ نمیکنه ؟؟؟؟
    البته اگر کباب پز زغالی ما بصورت مجزا اسمبل شده باشه و بشه از میز جدا کرد تا حدی میشه روش بالانس کرد ولی اگر جدا شدنی نباشه حرارت ناشی از زغالها ممکنه به میز آسیب برسونه ....
    باهاتون موافقم که تایپ کردن مطالب این پست با روان آدم بازی میکنه خصوصا این تشریحی که در سطر آخر قید کردید کباب زغالی خیلی آبدار و مغز پخت

  2. 3 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •