طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار
مواد مورد نیاز :
آرد برنج 115 گرم شکر 120 گرم آب 170 میلی لیتر گلاب 60 میلی لیتر زعفران دم کرده ½ قاشق چایخوری روغن ½ پیمانه هل کمی 
طرز تهیه :
روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.
طرز تهیه شربت :
آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت 3 دقیقه بجوشد .
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.
منبع : seemorgh.com




 
            
            
 
             
	
 طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار
 طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار
                
 
                    
                    
                    
                         پاسخ با نقل قول
  پاسخ با نقل قول 
			

علاقه مندی ها (Bookmarks)