بنظر من درسته که چسبندگی بین مایع و سطح مهمه ولی میزان چسبندگی هم مهمه بنظرم برای رسیدن به این حالت مایعات باید چسبندگی بین سطحیشون یه حالت خواصی باشه . یکی با مایعاتی دیگه تست کنهیعنی باید عسل. م همچین رفتاری داشته باشه؟تخمرمرغ یه حالت خاص داره که هم چسبندگی ماده زیاده...هم چسبندگی بین تخم مرغ و شیشه زیاده...اما چیزی که هست زاویه بین باریکه تخم مرغ و سطح شب داره...باریکه روی سطح شیب دار چون به سمت بالا نزدیک تره...پس جذب سمت بالا میره.اما دو نکته هست که جالبه...یکی اینکه این باقی تخم مرغ هم بالا میره و دوم اینکه من این خاصیت رو توی مایعات دیگه مشاهده نکردم......حالا شما تو مایعات دیگه هم بررسی کنید...ببینید چطوره؟
با عسل-جیوه-آب-شیره خرما-و... والا این پدیده جالبه . دوستان کمک کنن دلیل علمیش رو بدونیم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)