خواهش میکنم شما لطف کردید ممنون از حضور شماسلام سلام جناب عبدلله خوب هستید شما
خسته نباشی ممنون لطف کردین
حلول ماه مبارک رمضان رو خدمتتون و خدمت همۀ عزیزان تبریک میگم ممنون انشالله که طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حضرت حق واقع شود
منم اومدم خوش آمدید
دیر اومدم برا همین تمومی پستهارو نتونستم بخونم برا همین شاید سوالات تکراری باشه مشکل نداره حضورتون برای من مهمه
منو که میشناسی؟ بلدم آتیش به پا کنم اگه یخم باز بشه سوالایی رو میپرسم که خشکت میزنه ای بابا ایرادی نداره
صندلی داغ بهتره یا داغی صندلی؟چه بی مزه شدوالا داغی صندلی مثل نفرین میمونه صندلی داغ بهتره
بزررگترین سوتی زندگیت چی بوده. مخفیش نکنی هرچی باشه بگویی ها
سوتی که زیاد میدم آخریش این بود که رفته بودم نون بربری بگیرم برای اولین بار بود میرفتم نانوایی
رفته بودم نانوایی بربری گفتم 20 تا بده تو فکرم حس میکردم اومدم نانوایی لواش بعد نانوا گفت 20تا نگاه کردم دیدم بربری گفتم نه آقا 2تا
کمترین نمره ای که گرفتی؟کدوم درس؟14 عربی
ریاضیاتت خوبه یا از ریاضی متنفری؟چرا بعضیا از ریاضی متنفرن؟از چه درسی خوشت نمیاد؟ریاضی رو دوست ندارم و از عربی متنفرم
بچگی شیطنت زیاد داشتی؟ خونه هم آتیش میزنی؟ یکی از شیطنت های باحالتو تعریف کن تا بخندیم من همیشه بچه ها رو جمع میکردم خودم میشدم معلم بقیه هم میشدند شاگرد بعد همشون رو ساکت نگه میداشتم
مامان بابارو تا حالا پیچوندی؟اصلا
از کدوم معلم یا استادت بدت می اومد؟ چرا؟معلم هام همه خوب و مهربون بودند همشون رو دوست داشتم هنوزم بهم زنگ میزنند بجایی که من به اونها زنگ بزنم
برا آدما هم نقشه میکشی؟ آره نقشه ازدواج
از کدوم شکلک خیلی خوشت میاد؟ گل
از جیب بابا پول کش رفتی؟ مامان چی؟بابا که عمرش رو داده به شما مامانم جای پولهاش تو شوتینگ هست هر وقت برمیدارم روز بعد بهش میگم خودش اون رو آزاد گذاشته برای ما بچه ها
فعلا اینارو داشته باش تا حسابی خدمت برسم و کلی پذیرایی کنم
میگویند خدا تنهاستما که خدا نیستیمچرا تنهاییم...؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)