دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 283

موضوع: صندلی داغ با حضور خانوم diana3

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار موبایل
    رشته تحصیلی
    نقشه کشی
    ارسال تشکر
    1,457
    دریافت تشکر: 5,559
    قدرت امتیاز دهی
    91673
    Array

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور خانوم diana3

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها
    سلام سلام جناب عبدلله خوب هستید شما

خسته نباشی ممنون لطف کردین

حلول ماه مبارک رمضان رو خدمتتون و خدمت همۀ عزیزان تبریک میگم ممنون انشالله که طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حضرت حق واقع شود

منم اومدم خوش آمدید

دیر اومدم برا همین تمومی پستهارو نتونستم بخونم برا همین شاید سوالات تکراری باشه مشکل نداره حضورتون برای من مهمه

منو که میشناسی؟ بلدم آتیش به پا کنم اگه یخم باز بشه سوالایی رو میپرسم که خشکت میزنه ای بابا ایرادی نداره

صندلی داغ بهتره یا داغی صندلی؟چه بی مزه شدوالا داغی صندلی مثل نفرین میمونه صندلی داغ بهتره

بزررگترین سوتی زندگیت چی بوده. مخفیش نکنی هرچی باشه بگویی ها
    سوتی که زیاد میدم آخریش این بود که رفته بودم نون بربری بگیرم برای اولین بار بود میرفتم نانوایی
    رفته بودم نانوایی بربری گفتم 20 تا بده تو فکرم حس میکردم اومدم نانوایی لواش بعد نانوا گفت 20تا نگاه کردم دیدم بربری گفتم نه آقا 2تا

کمترین نمره ای که گرفتی؟کدوم درس؟14 عربی

ریاضیاتت خوبه یا از ریاضی متنفری؟چرا بعضیا از ریاضی متنفرن؟از چه درسی خوشت نمیاد؟ریاضی رو دوست ندارم و از عربی متنفرم

بچگی شیطنت زیاد داشتی؟ خونه هم آتیش میزنی؟ یکی از شیطنت های باحالتو تعریف کن تا بخندیم من همیشه بچه ها رو جمع میکردم خودم میشدم معلم بقیه هم میشدند شاگرد بعد همشون رو ساکت نگه میداشتم
    مامان بابارو تا حالا پیچوندی؟اصلا

از کدوم معلم یا استادت بدت می اومد؟ چرا؟معلم هام همه خوب و مهربون بودند همشون رو دوست داشتم هنوزم بهم زنگ میزنند بجایی که من به اونها زنگ بزنم

برا آدما هم نقشه میکشی؟ آره نقشه ازدواج

از کدوم شکلک خیلی خوشت میاد؟ گل

از جیب بابا پول کش رفتی؟ مامان چی؟ بابا که عمرش رو داده به شما مامانم جای پولهاش تو شوتینگ هست هر وقت برمیدارم روز بعد بهش میگم خودش اون رو آزاد گذاشته برای ما بچه ها

فعلا اینارو داشته باش تا حسابی خدمت برسم و کلی پذیرایی کنم
    ​خواهش میکنم شما لطف کردید ممنون از حضور شما
    میگویند خدا تنهاست
    ما که خدا نیستیم
    چرا تنهاییم...؟

2. 6 کاربر از پست مفید diana3 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع