دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 356

موضوع: ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #11
    همکار تالار روانشناسی
    رشته تحصیلی
    روانشناسی شخصیت
    نوشته ها
    1,375
    ارسال تشکر
    4,960
    دریافت تشکر: 4,070
    قدرت امتیاز دهی
    11918
    Array
    mozhgan.s's: جدید50

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    طرز تهیه ته چین مرغ

    ته چين مرغ




    مواد لازم ( براي 4 تا 2 نفر) :

    برنج 1 كيلو
    روغن آب كرده 150 گرم
    ماست چكيده 1 كيلو
    زعفران ساييده دو قاشق مرباخوري
    مرغ پاك كرده يك عدد
    زرده تخم مرغ 2 تا 5 عدد
    زرشك 100 گرم
    شكر 2 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهيه :

    برنج را شسته و با نمك خيس مي كنيم. مرغ را با يك عدد پياز ، نمك و 3 فنجان آب مي پزيم ، طوريكه بعد از پختن يك فنجان آب مرغ داشته باشد. سپس استخوان هاي مرغ را جدا مي كنيم. زعفران را در كمي آب جوش حل مي كنيم. ماست را بهم مي زنيم. نصف زعفران حل شده در آب جوش را با كمي نمك ، فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست مي ريزيم و بهم مي زنيم . سپس گوشت مرغ را در ماست مي خوابانيم . برنج را پخته و قبل از نرم شدن مغز برنج ، آن را آبكش مي كنيم. در ته يك قابلمه تفلون دو تا سه عدد زرده تخم مرغ ، نصفي از روغن لازم و يكي دو ملاقه از ماستي را كه گوشت را در آن خوابانده بوديم ، مي ريزيم و دو تا سه كفگير برنج در اين مايه مي ريزيم و به آرامي آن را هم مي زنيم. مايه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف مي كنيم . مقداري گوشت مرغ روي برنج مي چينيم و مقداري برنج روي آن ميريزيم و بقيه گوشت را روي برنج چيده و با بقيه برنج روي گوشت را مي پوشانيم . با قاشق، برنج را كمي فشار ميدهيم كه بهم بچسبد. آب مرغ را با بقيه زعفران و روغن آب كرده و ماست مخلوط مي كنيم . اين مايه را روي سطح برنج مي دهيم. در ظرف را مي بنديم و ظرف را روي شعله اجاق قرار مي دهيم. مدت يك ساعت و نيم تا دو ساعت صبر مي كنيم تا ته چين دم بكشد . در ضمن هر چه قدر حرارت ملايم و مدت طبخ طولاني تر باشد، ته ديگ پلو كلفت تر مي شود . زرشك را شسته و با يك قاشق روغن، كمي آن را تفت مي دهيم . سپس شكر و يك چهارم فنجان آب به آن اضافه مي كنيم تا زرشك حالت مربايي به خود بگيرد. پس از دم كشيدن ته چين ، قابلمه را در يك ديس گرد بر مي گردانيم و روي آن را با زرشك تزيين مي كنيم . در صورت تمايل مي توانيم نصف زرشك را لابلاي گوشت و برنج قرار دهيم .
    براي مهماني هاي بزرگ مي توانيد ته چين را در چند قابلمه نسوز، با اندازه هاي مختلف تهيه كرده و مانند تصوير بالا آن را تزيين كنيد.
    آلزایمر گاهی درد نیست...
    درمان است!!

  2. 12 کاربر از پست مفید mozhgan.s سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 19
    آخرين نوشته: 21st December 2014, 08:55 PM
  2. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 23rd August 2013, 10:17 PM
  3. آموزشی: آموزش آپدیت آفلاین و جمع آوری آپدیت آنتی ویروس قدرتمند Avira
    توسط آبجی در انجمن آنتی ویروس
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 15th July 2013, 12:40 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 29th December 2009, 05:51 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •