سلام دوستان
با دستور بین الملل خدمتتون رسیدیم.
اگر دوست دارید میهمانی عالی خودتون رو با یک طعم خوب تکمیل کنید این غذا رو بهتون پیشنهاد میکنم.
اسمشم قشنگه
اسم این غذای مکزیکی، جامبالیا است.
جامبالیا
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ: ------------- 600 گرم
میگوی پاک کرده: ------------- 250 گرم
ژامبون دودی : ------------- 150 گرم
برنج: ------------- 250 گرم
سیر: ------------- 2 حبه
پیاز: ------------- 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز: ------------- از هر کدام 1 عدد
گوجه فرنگی: ------------- 4 عدد
روغن مایع(اگر بدتون نیاد زیتون بهتر): ------------- 2 قاشق سوپخوری
کره: ------------- 30 گرم (بیشتر برای طعمش هست، پس بدون اینکه تبلیغ کنم در انتخابتون دقت کنید دیگه) .
عصاره مرغ: ------------- یک لیتر
نمک، فلفل، پاپریکا: ------------- به میزان لازم.
طرز تهیه:
در یک قابلمه آب و نمک ریخته، مرغ را به مدت 20 دقیقه در آن بپزید. بعد بگذارید خنک شود بعد از آن مرغ را مکعبی خرد کنید و یک لیتر عصاره مرغ را نگه دارید.(آب مرغ)
پیاز و سیر را نگینی خرد کنید. فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی ها را نیز به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید (اگر دوست دار تزئین غذای کوچک هستید یک بند انگشت)، ژامبون را به قطعات یک بند انگشتی خرد کرده و میگو ها را هم که حتما پاک کردید دیگه!
در یک قابلمه روغن و کره را ذوب کنید، پیاز و سیر را 4 الی 5 دقیقه تفت بدید، برنج شکسته و شسته شده (آب نداشته باشه، تقریبا خشک) را به سیر و پیاز اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
نصف عصاره مرغ به برنج اضافه کنیدو بگذارید برنج بپزد.
اگر به آب مرغ بازم نیاز بود اضافه کنید.
بقیه مواد( گوجه فرنگی ها ، ژامبون، فلفل، پاپریکا، نمک و فلفل) را مخلوط کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه ریز جوش بزند. یادتون باشه گاهی هم بزنید ته نگیره.
مرغ و میگو ها را هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا 10 دقیقه دیگه هم ملایم بپزد، غذا آمادست.
با جعفری و لیموترش تزئین کنید. نوش جون.
یادتون باشه پز بدید!
عکس از جستوگر گوگل
علاقه مندی ها (Bookmarks)