دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 263

موضوع: پیشنهادات و انتقادات کاربران سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    روانشناسی بالینی
    ارسال تشکر
    29,978
    دریافت تشکر: 25,422
    قدرت امتیاز دهی
    43646
    Array
    نارون1's: لبخند

پیش فرض پاسخ : پیشنهادات و انتقادات کاربران سایت

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid5835 نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان
    با توجه به اینکه روز به روز به جمع کاربرهای سایت افزوده میشه
    لذا کادر مدیریتی و کاربرهای قدیمی وظیفه و خدمتشون باید نسبت به قبل بیشتر و کارآمدتر باشه
    یسری تغییرات باید در سایت انجام بشه تا به تباهی کشیده نشه و از حالت نخبگان جوان انقدر فاصله نگیری
    بارها دیده شده کاربرهای ارشد سایت موضوعی مهمی را مطرح کرده اند که واقها برای من و امثال بنده زیبا و خواندنی بوده و از اینکه وقتم رو صرف خواندن آن موضوع کردم بسیار خرسند شدم ولی به آخر پست که رسیدم دیدم کاربری اومده نوشته قشنگ بود ، مرسی گلم ، ممنون ، و یا با بی حرمتی نوشته خخخخخخخخ و امثال اینها که واقعا آدم با خوندنش خسته میشه و از سایت یه جورایی دلزده میشه
    از کلیه کاربرهای قدیمی و فعال سایت پیشنهاد میشود فرهنگ تشکر رو جا بندازن متخلفین رو امتیاز منفی بدهند هیچ ایرادی نداره امتیاز منفی میتونه کاربر رو مجبور کنه مفید واقع بشه
    بنده خودم به شخصه استفاده های بسیار مفیدی از سایت دارم از همه دوستان زحمتکش کمال تشکر رو دارم ولی باید نظارت باشه
    بارها و بارها شده دیدم موضوعی که زدم چندتا پاسخ داره کلی خوشحال شدم که دوستان نظر و بحث راجع به موضوع من دادن بعد که رفتم دیدم مشاهده کردم که نوشتن ممنون مرسی و این واقعا معضلی در همه قسمتها شده
    ....................
    خیلی خوبه که پستها جوری برنامه ریزی شود که به عنوان مثال هیچ پستی زیره 20 حرف نباشد و حتما باید 20 کاراکتر باشد که ارسال شود
    با تشکر از همه کاربران عزیز سایت

سلام

منم موافقم دقیقا ... الان تو بعضی تالارها که پست اسپم غوغا میکنه ، انگار یه نفر باید مامور بشه اینارو پاک کنه ( مدیر قرار باشه تمام وقتشو صرف پاک کردن اینا کنه ، نمیتونه از سایت استفاده مفید ببره )

، اینطوری که نمیشه ،

به نظر منم باید به افرادی که اینکارو میکنن اول تذکر و بعد نمره منفی داده بشه و اینکه دیگه صاحب تایپیک جواب تشکرش رو نده ... چون اینطوری ادامه پیدا میکنه

شاید اگه بگم این مورد اپیدمی شده تو سایت اغراق نکرده باشم ، چون در واقع به این شکل برخی کاربران تعداد پستهای خودشون رو زیاد کرده و شاید به عنوان همکار منصوب بشن

سوال من اینه چطوره که یک کاربر بدون فعالیت مفید در یک تالار همکار میشه و هیچ نظارتی به فعالیتش نیست ، به نظرم همکاران هم باید مثل مدیران توجیه بشن ، درواقع همکاران

میتونن به عنوان معاون مدیر تالار محسوب میشه و باید بتونن خودشون در جهت هماهنگ کردن و نظم بخشیدن به تالار مربوط کمک کنه ، نه اینکه باز خودشون اسپم تولید کنن

علت چیه ؟ چون فعالیت مفید انگار دیگه یک امتیاز برای همکار شدن محسوب نمیشه و فیلتر انتخابی نیست

به نظرم یه سری قوانینی که لزوما نمیخاد روی کاغذ آورده بشه ، هرمدیر و همکار بین خودشون برای تالارشون ترتیب بدن و بهش عمل کنن

نظارت دقیق و گسترده باید باشه ، علاوه براینکه هرمدیر مسئول تالار خودش هست و مدیران بالاتر نظارت گسترده تری روی کل سایت داشته باشن ، و باارائه یک منطق کار بهتره جلوی

تایپیک های بی محتوا و این قبیل پست ها رو بگیرن ... چون واقعا اینقدر حجمشون زیاده ، درجه سایت رو از علمی بودن میکشونه پایین

این موضوع به نظرم خیلی مهم هست ، چون نباید گذاشت اعتبـــــار علمی سایت پایین بیاد چون از قرار معلوم به چشم کاربران تازه وارد ، بیشتر از علمی بودن غیر علمی بودنش به چشم اومده

چرا ؟ چون اسم سایت به نام علمی هست و جایگاه مشخصی باید داشته باشه

وچقدر خوب میشه که همه دوستانه هماهنگ باشن و بهم کمک کنن و پستهای اسم رو گزارش بدن ، چون واقعا گاهی از چشم مدیران دور میمونه

از احساس مسئولیت و توجه همه شما تشکر میکنم

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي أَخْشَاكَ كَأَنِّي أَرَاكَ وَ أَسْعِدْنِي بِتَقْوَاكَ
    مجلـــه رویش ذهــن

2. 11 کاربر از پست مفید نارون1 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)