دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: مقایسه آب جوشیده در مایکروویو با آب جوشیده در کتری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    خسته
    نوشته ها
    7,415
    ارسال تشکر
    4,545
    دریافت تشکر: 11,806
    قدرت امتیاز دهی
    83291
    Array

    پیش فرض مقایسه آب جوشیده در مایکروویو با آب جوشیده در کتری

    مقایسه آب جوشیده در مایکروویو با آب جوشیده در کتری

    [font='comic sans ms', sans-serif]واقعاً جالبه که همچین فکری به ذهن یک دختر بچه رسیده[/font][font='comic sans ms', sans-serif] , [/font][font='comic sans ms', sans-serif]خلاصه ماجرا از این قراره که یک دختر خانم برای مقایسه اثر مایکروویو بر روی ساختار مولکولی مواد و مقایسه اون با گرم کردن به روش سنتی به راه حل جالبی رسیده و اون مقایسه دو گیاه کاملاً مشابه هست که یکی توسط آب گرم شده در مایکروویو و دیگری توسط آب گرم شده بر روی کتری سیراب می شدن. یعنی این دختر خانم مثلاً 100 سی سی آب رو در مایکروویو می جوشونده پس از سرد شدن به یکی از گیاهان می داده، و 100 سی سی دیگه رو در کتری و روی اجاق گاز می جوشونده، و پس ازسرد شدن به گیاه دیگه می داده[/font]


    نتیجه رو خودتون ببینید.




    میکروویو که به اشتباه ماکروویو خوانده می شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یامیکرو micro (به معنی کوچک) وویو wave (به معنی موج) تشکیل شده است و به معنایامواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا می باشد.. فرکانس چنینامواجی، بین۳۰۰ مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می تواند باشد. بُرد چنین امواجیکوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی میزان نفوذ آن ها نسبتا بالا است و از درونابر و غبار عبور می کنند. هر چه فرکانس بیشتر باشد، شدت نفوذ بیشتر ولی بُرد امواج،کوتاه تر می شود.... به عنوان مثال هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق هایمیکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار می گیرد. در حالیکه اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهدیافت.
    امواج دارای طول موج کوتاه، هنگام برخورد به ماده، چنان موجب ارتعاش وتغییر قطب های منفی و مثبت موجود در آن می شوند که این جنبش بالای ملکول ها موجب بههم خوردن شدید آن ها و ایجاد اصطکاک درملکول ها و در نهایت سبب گرم شدن آن ماده میشود. در این میان نقش آب در درون ماده غذایی بارزتر است. زیرا ملکول های آب که قطبیهستند (همچون دیگر ملکول های قطبی)، بیشتر تحت تاثیر نوسانات قرار گرفته و به شدتشروع به جابه جایی در محل خود می کنند. به همین دلیل هر چه غذا رطوبت بیشتری داشتهباشد سریع تر تحت تاثیر این امواج قرار می گیرد
    وقتی با یک آزمایش ساده این بلا سر گیاه می آیدآن هم گیاهی که از هر نوع آبیتغذیه کندروند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد . پس در مورد انسان چه تاثیر مخربی خواهد داشت؟!
    تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg a_003.jpg‏ (73.8 کیلو بایت, 50 مشاهدات)
    • نوع فایل: jpg a_002.jpg‏ (78.7 کیلو بایت, 17 مشاهدات)
    • نوع فایل: jpg a.jpg‏ (54.7 کیلو بایت, 17 مشاهدات)
    • نوع فایل: jpg a_004.jpg‏ (79.2 کیلو بایت, 46 مشاهدات)
    چو کوروش از اهورا یاد می کرد زمین از عدل او بیداد می کرد
    ترفند امروز......... سایر موضوعات دیجیتالی.......... کلاس فتوشاپ



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. این مواد را در ماکروویو قرار ندهید
    توسط ماری مریم در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 29th September 2012, 12:16 PM
  2. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 16th March 2011, 08:39 AM
  3. اثر امواج ماکروویو بر مواد غذایی
    توسط Rez@ee در انجمن تغذیه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 3rd March 2011, 02:37 PM
  4. از مایکروویو فاصله بگیرید
    توسط MR_Jentelman در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 19th December 2010, 03:55 PM
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28th May 2010, 09:43 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •