دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ۱۰ غذای که آلوده به میکروب های متفاوت هستند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    همکار تالار علوم جانوری
    رشته تحصیلی
    Biology_علوم جانوری
    نوشته ها
    1,160
    ارسال تشکر
    3,624
    دریافت تشکر: 4,561
    قدرت امتیاز دهی
    13116
    Array
    سونای69's: جدید50

    Post ۱۰ غذای که آلوده به میکروب های متفاوت هستند

    با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه گندم و سالمونلا در گوشت بوقلمون، به نظر می‌رسد غذاهایی که ما هر روز می‌خوریم مانند بمب ساعتی هستند که هر

    لحظه احتمال انفجار دارند.




    در این مطلب، ۱۰ غذایی را نام برده‌ایم که آلوده به میکروب های متفاوت هستند و می‌توانند برای بدن ضرر داشته باشند.


    1) گوشت مرغ


    آلودگی: نتیجه تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۰ میلاد توسط «گزارش مشتری‌ها» منتشر شد، نشان می‌دهد ۶۲ درصد از مرغ و جوجه‌های کبابی آلوده به باکتری کمپیلاباکتر است

    و ۱۴ درصد نیز باکتری سالمونلا دارند. تعداد مرغ‌هایی که به باکتری‌های دیرمرگ آلوده هستند، نسبت به شش سال پیش ۳۰ درصد افزایش یافته است.


    در سوپرمارکت: بهتر است به دنبال خرید مرغ‌های ارگانیک باشید. این مرغ‌ها در محیط های خلوت‌تر رشد کرده‌اند و احتمال آلودگی کمتری دارند. بهتر از آن نیز، خرید مرغ‌های

    محلی است.


    در خانه: وقتی مرغ را در سینک ظرفشویی شستید، سریعا آن را داخل قابلمه بپزید. مرغ را کاملا بپزید و اجازه ندهید قسمتی از آن خام یا نیم‌پز باقی بماند. هنگام پخت یک

    مرغ درسته نیز برای اطمینان از پخته‌شدن آن، دمای قسمت های ضخیم ران مرغ را تست کنید.




    2) همبرگر گوشت


    تحقیقاتی که در آمریکا انجام شده نشان می‌دهد بیش از ۵۳ درصد از همبرگرهای گوشت باکتری کلوستریدیوم پرفرینجنز، ۳۰ درصد استافیلوکوکوس و ۱۲ درصد، لیستریا دارند.


    در سوپرمارکت: سعی کنید همبرگرهای تهیه شده از گوشت گاو ارگانیک را بخرید. یافته‌های علمی نشان داده‌اند، این همبرگرها فقط ۴٫۵ درصد باکتری سالمونلا دارند.

    گاوهایی که علوفه، غله و سویا نمی‌خورند، اسید معده آنها افزایش می‌دهد و به عمر بیشتر باکتری‌های موجود منجر می‌شود.


    در خانه: به تکه‌های همبرگر خود پونه کوهی تازه اضافه کنید. در دانشگاه ایالت کانزاس آزمایشی روی ادویه‌های مختلفی که خانم‌های خانه‌دار به گوشت اضافه می‌کنند، انجام

    شد که نشان داد پونه کوهی به خوبی می‌تواند باکتری‌های گوشت را از بین ببرد. برای هر ۴۵۰ گرم گوشت، یک قاشق چایخوری پونه به آن اضافه کنید. در ضمن، بهتر است

    همبرگرهای ضخیم روی آتش مستقیم کباب شوند.




    3) گوشت بوقلمون


    آلودگی:
    بوقلمون یکی از آلوده‌ترین پرنده‌های خوراکیست. آزمایشها نشان داده‌اند گوشت بوقلمون شامل یکی از باکتری‌های لیستریا، کمپیلاباکتر، کلوستریدیوم یا هر سه آنها

    به طور یکجاست.


    در سوپرمارکت: سعی کنید بوقلمون ارگانیک خریداری کنید. این بوقلمون‌ها بدون آنتی‌بیوتیک رشد می‌کنند. بسیاری از پرورش‌دهنده‌های تجاری بوقلمون، به پرنده‌های خود

    دارو تزریق می‌کنند که موجب رشد بیشتر باکتری در بدن آنها می‌شود؛ در واقع، نتیجه تحقیقات کارشناسان دانشگاه مریلند نشان داد بوقلمون‌های ارگانیک باکتری کمتری از

    انواع غیرارگانیک ندارند، اما باکتری‌های آنها مقاومت کمتری دارند و سریع‌تر از بین می‌روند.


    در خانه: سعی کنید گوشت مرغ به ویژه گوشت بوقلمون را از وعده‌های ثابت غذایی خود حذف کنید. این گوشت‌ها بسیار آلوده هستند. اما در صورت استفاده نیز باید هر

    سطحی را که با گوشت خام بوقلمون در تماس بوده است بسیار تمیز شست و شو دهید و ضدعفونی کنید. به جای استفاده از اسکاچ، با دستمال یکبار مصرف آنها را بشویید.

    گوشت بوقلمون منبع بزرگی از باکتری‌های مضر است.




    4)صدف خام


    آلودگی:
    صدف‌های خوراکی حاوی ویروس‌هایی همچون کمپیلاباکتر و ویبریو ولنیفیکوس هستند. تحقیقاتی که روی صدف‌های خوراکی انجام شده، نشان داده است ۹ درصد

    صدف‌ها به باکتری سالمونلا آلوده هستند.


    در سوپرمارکت: آنها را از فروشگاه‌هایی تهیه کنید که به طور اختصاصی این ماده خوراکی را می‌فروشند.


    در خانه:
    بسیار ساده است، حتما صدف را به طور کامل بپزید. صدف‌ها، خواص مفید زیادی دارند و سرشار از ویتامین هستند؛ اما پیش از مصرف حتما آنها را بپزید.




    5) تخم مرغ


    آلودگی:
    مرغ یا تخم مرغ، کدام آلوده‌تر است؟ مسلما تخم مرغ. تخم مرغ به طور سالانه به بیماری بیش از ۶۶۰ هزار نفر و مرگ ۳۰۰ نفر منجر می‌شود.


    در سوپرمارکت: به بسته‌بندی تخم مرغ‌ها توجه کنید. اصولا تخم مرغ‌هایی که توسط مرغداری‌های بزرگ بسته‌بندی می‌شوند، احتمال بیشتری برای آلوده بودن به باکتری

    دارند. زیرا مرغ‌های زیادی در این مراکز نگهداری می‌شوند و در نتیجه آلودگی نیز بیشتر است. بهتر است از تخم مرغ‌های رسمی و محلی استفاده کنید.


    در خانه: تخم مرغ را داخل جعبه خودش و در سردترین منطقه یخچال نگه دارید. پس از شکستن تخم مرغ، حتما دست های خود را بشویید. حتما تخم مرغ را کامل بپزید مگر

    اینکه جزو مواد غذای دیگری باشد.

    ویرایش توسط سونای69 : 21st January 2013 در ساعت 04:21 PM
    فقر ، شب را “بی غذا” سر کردن نیست …
    فقر ، روز را “بی اندیشه” سر کردن است …

  2. 2 کاربر از پست مفید سونای69 سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ۱۲ نقطه قوت که آقایان از آن محروم هستند
    توسط ماری مریم در انجمن خواندنی ها و دیدنی ها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 15th June 2012, 10:46 AM
  2. شکستن قفل سکوت مردانه
    توسط نارون1 در انجمن روانشناسی خانواده
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 25th February 2012, 12:31 PM
  3. خبر: استفاده از نوت بوک ها راحت تر می شود
    توسط MAHDIAR در انجمن معرفی لپ تاپ
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 23rd February 2010, 06:15 PM
  4. خبر: استفاده از نوت بوک ها راحت تر می شود
    توسط MAHDIAR در انجمن معرفی لپ تاپ
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st January 2010, 02:33 PM
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 19th August 2009, 07:21 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •