دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 181

موضوع: رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    سیالات
    ارسال تشکر
    154
    دریافت تشکر: 408
    قدرت امتیاز دهی
    36
    Array

پیش فرض پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

نقل قول نوشته اصلی توسط SaSaMc2 نمایش پست ها
    سلام...

شعر سپيد بهترين روي اين سكه در مطالبات حق هست...

خدا اون روز رو نياره كه كار به شمشير سياه بكشه...

به صورت روان:

شما حرفت اينه كه در اين كشور در مورد حقوق زن و مرد برابري وجود داره...

و حرف من اينه كه نه، حق زن ها خيلي بيشتر از مردها پايمال ميشه...

شما به واسطه فروم ها و وبسايت ها و شبكه هاي مجازي و ارتباط با پسرهاي كشورهاي ديگه...

به اين نتيجه رسيديد كه زنها در اين كشور امنيت بسيار بالايي دارند و اين مردها هستند كه از خيابون وليعصر تا هركجا خطر و ناامني اجتماعي رو به دوش كشيده اند...

و از نظر من زنها در اين كشور كه شعار اسلام و فرهنگ و تمدن و همبستگي رو توي شيپور فرياد ميزنن...

بر خلاف واقع هميشه از محيط خونه تا مدرسه و دانشگاه كار و كوچه و خيابون با خطرات خيلي بيشتري مواجه هستند...

اصلا هم بحث هنوز به مزايا و معايب حجاب و نحوه اعمال اون نرسيده...

چون خيلي دوستانه فرموديد...

منم خيلي دوستانه از شما ميخوام كه به عنوان اولين دوست آگاه من رو در همين فروم با چندتا از همين فرهنگ هاي جديد آشنا كنيد...
    به به چه شعر سپید زیبایی!
    شمشیر سیاه رو برای مای بی سبات معنی کنین استاد
    من حرفم اصلا این نیست... برابری زن و مرد که خیلی خنده داره! انگار میگی عدد دو با درخت برابره! زن و مرد نقاط تشابهشون خیلی کمتر از تفاوتشونه(اینایی که گفتم هیچ ربطی به حجاب و ایران و اینا نداره کلی عرض کردم)
    مگه بنده تو شیپور کردم که تو این مملکت همه در صلح و صفا زندگی میکننو اسلام و تمدن و ... که حالا از من میپرسی ؟
    نمیشه گفت حق مردها بیشتر پایمال شده یا زنها... عزیزم شما دو ماهیتی که با هم یک تفاوت دارند مقایسه کنی... نمیتونی بگی 50 کیلو بیشتره یا 48 درجه سلسیوس!
    بنده خیلی برام مهمه که ببینم جاهای دیگه دنیا آدما چجور زندگی میکنن (نه فقط در این مورد خاص) تا جایی که خودم دیدم تا جایی که خوندم تا جایی که پرسیدم به این نتیجه رسیدم که همه جای دنیا نا امنی برای بچه ها ناامنی برای خانمها وجود داره... اما باز هم میگم خدایی وضع دخترای ما انقدرا هم که تلقین میکنید بد نیست بخدا... آقا من خودم دانشجو بودم تو شهر غریب و خوابگاهی بودمو میدونم دانشجو بودن تو شهر غریب یعنی چی... منی که بقول شما پسرم و خیلی خوش بحالمه دکترا هم توی ایلام قبول بشم حقوق هم بهم بدن نمیرم!(با تمام احترام به این خطه عزیز) دختره از شمال تهران پا میشه میره خاش لیسانس بگیره!! و انتظار داره مثل مثلا ونک لباس بپوشه و آرایش کنه! د نمیشه... به پیر به پیغمبر توی امریکاشم خیلی خونواده ها به دخترشون اجازه نمیدن از نیویورک بره لس آنجلس درس بخونه! توی ایران دخترا هر کجا که دلشون میخواد میرن... اگه انقد بیرون نا امنه خود دخترا از من و شما بهتر از احوال خودشون باخبرن... دو سوم قبولی کنکور ما خانمها هستن.... خدا بیشترشم بکنه... منظورم اینه که توی غربت برای یه خانم خیلی باید نا امنتر باشه... کسی هم بزور نمیگه که باید بری درس بخونی... از اینهمه دانشجو هم که همه تو شهر خودشون نمیخونن... پس مطمئن باش وضعیت به اون بدی هم میگی نیست... اگه به انحرافه که خوب از اون بدتر سواستفاده از بچه هاست... باز هم میگم همه جای دنیا این اتفاقات میافته... همه جای دنیا آدم مریض هست... اما دلیل نمیشه به خاطر این آدمها دخترای بیچار رو بکنن تو گونی!
    بازم تاکید میکنم, من نمیگم دخترا امنیت بالاتری از پسرا دارند (امنیتی که شما میگی شامل دست درازی و متلک و تجاوزه دیگه!) من میگم این اتفاق برای هر کسی تو هر جایی ممکنه بیافته... چرا پسرا رو محاکمه میکنید؟!
    گفتم بازم میگم من از وضع پسرا توی جامعه شدیدا ناراضیم (در مورد پسرها و دختهایی صحبت میکنم که آدمن!! و هیچ ربطی به حجاب و متلک انداختن تو خیابونو اینا نیست... در مورد برخورد یه دختر نرمال با یه پسر نرماله)
    Valuable Information for Engineers

2. 5 کاربر از پست مفید Akhsham سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)