دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: معادل کلمه اختراع و مخترع...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

Lightbulb معادل کلمه اختراع و مخترع...

سلام
    اعصابم خیلی بهم ریخته!
    مخترع؟اختراع؟!
    بزارید براتون بگم:
    دنیایی که من از پشت چشمام می بینم ایرانی پر از اشتباهات و عقاید بد در مورد مخترعان است.
    عقایدی چون بیکار بودن این افراد و زیادی بلند پرواز بودن بگیر تا بی اعتمادی مسئولین و کلاهبردار خطاب کردن غیر مستقیم مخترعان به وسیله قرار دادن سیاست های غلط توسط بنیاد ملی نخبگان و نهاد های حمایتی دیگر.
    حتی اهل علم مانند اساتید دانشگاهها و کسانی که خودشون رو متخصص می دونند نیز علنا جلوی مخترعان به داوری اختراعات انها می گذارند انگاری می خوان برای ما کاری انجام دهند یا کمکی بکنن.
    من هر چه که فکر کردم نه تونستم که مخترعان رو به دلایلی که مسئولین میگن محاکمه کنم و نه گله و شکایتی از افراد بالا دارم چون دارند درست فکر می کنند!
    مقصراصلی کلمات "اختراع" و "مخترع"است.
    این کلمات در ذات خودشون باری دارند که به اشتباه نگاه و عقاید دیگران رو نسبت به افرادی که در حرفه ای یا کاری نوآوری از خودشون نشون می دهند و دستگاه و اجزای جدیدی را می سازند، عوض می کند و به صورت بی رحمانه ای دیواری به بلند بین مخترعان و مردم می کشد.
    اگر این کلمات به "طرح" و "طراح" تغییر کند.

تمام مشکلاتی که داریم در اینده حل خواهد شد.
    ویرایش توسط عرفان سلیم زاده : 23rd August 2012 در ساعت 03:37 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع