1-آب دارای پیوند کوالانسی بین اکیسژن و هیدروژن است و یکی از وییِژگیهای آب نسبت به سایر مواد, بالا بودن گرمای نهان آن است و بالعکس درمحیط زیر صفر درجه نسبت به یک محلول ناخالاص زودتر این ویژگی برعکس میشود یعنی زودتر گرمایش را از دست میدهد و تمامی پیوندهایش میشکند.
3-اجزای درون تخم مرغ خام دارای چگالیهای متفاوتی است و به این دلیل چرخش ان یکنواخت و طولانی نیست ولی تخم مرغ پخته ,تمام اجزایش جامد شده و با سرعت میچرخد.
4-مایعات منجمله آب دارای خاصیت چسبندگی هستند واین خاصیت دریک لوله مویین بیشتر است
علاقه مندی ها (Bookmarks)