سلام دوستان
میخوام یه بحث جدی در مورد ارتباطات دختر و پسر در همین زمونه خودمون داشته باشیم!
من این بحثو به پیشنهاد مدیریت محترم سایت در این قسمت قرار دادم و امیدوارم از تجربیات شما و البته دانش دیداری و شنیداری و علمی شما بهرمند شیم!
لطفا با احترام برخورد کنید و کسی کسی رو محکوم نکنه!چون این بخش گفتگوی ازاده!
و از دوستانی که علاقمند به این بحث نیستن خواهش میکنم وارد نشن و بقیه مطالب رو دنبال نکنن!
من بچه تهرانم و از همون کودکی با واژه دوست دختر و دوست پسر اشنا شدم:
یه روز دوستم زد زیر گریه و گفت که به خواهرش تهمت زدن که با فلان پسر دوسته!
من کلاس سوم بودم و یک احساس انزجار از مردم و اون پسر بهم دست داد!
من اونروز تمام دخترارو پاک میدیدم و جنس مردو گنهکار اما امروز چیزای دیگه میبینم!
امروز میبینم که دخترا به پسرا شماره میدن و پسرا میترسن که شماره بدن!
دخترا با چند نفر هستن اما پسرا یه نفرو خدای عشقشون میدونن!
من از دیده هام حرف میزنم نه از شنیده هام!
و البته دخترایی رو تو دانشگاه دیدم که در نهایت تیپ هستن اما فقط با یه پسر دوستن و باهاش ازدواج هم کردن!و این برای خودم خیلی جالب بود!
همکلاسی دارم که در قلبش هیچ پسری زندگی نمیکنه اما خانوادش مسخرش میکنن به خاطر این شخصیتش و بهش میگن سردی!
تو اتوبوس دخترا دائم در حال موبایل بازی هستن و حتی ارایش کردن جلوی همه!
البته منطقه عبور و مرور من فلکه صادقیه و میدان ولیعصره اما ما زمانی که شهرک غرب بودیم اینجوری نبود!گر چه هوس موج میزد اما وفا بود!
من میدونم که پوشش تحریک کننده است هم از طرف دختر و هم پسر
اما چیزهایی که میبینم واقعا برام باور کردنی نیست!
یه دختر خانمی اومد تو ایمیلم و با من از خدا و اصالت و شخصیت حرف زد ولی با پسری دوست بود(این اقا و خانم تهرانی نیستن)و اون اقا در نهایت پاکباختگی دوسش داشت و نامزد خودش میدونست اما دختر خانم چادری با اصالت به همه میگفت مجردم و با صد نفر طاق میزد!
زنی از همکلاسیهای من یه پرادو داره و به شوهرش اجازه نمیده با ماشین مدل بالا بیرون بره مبادا کسی بدزدش اما خود این خانم باکلاس پول دار به یکی از بجه ها تا ساعت ورود و خروج پسری که به خاطر زیباییش مشهور به ماشالله شد رو در بیاره و بره با اون حال کنه و کلا با همه حال میکنه!عین گفته خودشه

با مرد زندار محتاطم اما از پسر مجرد نمیشه گذشت)
نه فقط دانشگاه ما با این موضوع درگیره که در بیشتر دانشگاه ها و کلا جامعه اینطور شده
من وقتی با اشنایان از روابط و گفتگوهای رد و بدل شده بین دختر و پسرها در دانشگاها و محیط کارشون میپرسم اونا هم تایید میکنن
اگر من در مورد خانمها صحبت میکنم دلیل بر عصمت اقایون نیست من خانمهارو زیر نظر میگیرم و باهاشون بیشتر ارتباط دارم!شاید مردا بدتر باشن!اینا یافته های منه!:
یه بنده خدایی شوهرش کارمند دولته میگه شوهرم و دوستاش تو فیری تایمشون از اندام خانمهایی که دیدن بحث میکن!در مشهد!
ببینید من قصد پرده دری ندارم چون اسم شخص نمیارم!
خیلیها ممکنه خودشونو کنار بکشن و صورت مساله رو پاک کنن
اما باید راهی برای این درد بشری پیدا کرد چرا که نه تنها در این زمان که اولین گناه بشر در روی زمین عشقی ناپاک بود!
قصه چیه دوستان؟ما کجاییم؟ایا کشتی ما بدون نوح راهی سفر شده؟
هوای نفس گناه بزرگیه اما پیشنهاد شما برای زنجیر کردن این سگ باوفای نفس!که تا زمان حیاتمون برامون پارس میکنه چیه؟
چرا ازدواج و نکاح و تقوی که راه پیشنهادی از طرف پروردگار ماست اینقدر بازیچه شده؟ جهیزیه!مهریه!مدرک!
چرا طعم شیرینه عشقی علی گونه و فاطمه باور جای خودشو به طعم گس هوس داده؟خود کشی افسردگی فقز فحشا عقب موندگی ودر نهایت رسیدن به وصال جهنمی از جنس شیطان!
شما چه پیشنهادی داری؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)