دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: شیمی مواد غذایی (نکات کنکوری)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #25
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی صنایع غذایی
    نوشته ها
    37
    ارسال تشکر
    8
    دریافت تشکر: 93
    قدرت امتیاز دهی
    29
    Array

    پیش فرض استر کردن داخلی

    استر کردن داخلی
    - تریگلیسرید ها تحت شرایط خاصی قادرند گروه اسیل خود را از دست بدهند و گروه اسیل جدیدی را دریافت کنند.این عمل جابجا شدن گروه اسیل را استر کردن داخلی نامند.که ممکن است میان یک ملکول تریگلیسرید یا ملکول های مختلف صورت گیرد.
    - این عمل در حضور کاتالیزور انجام میشود و نقش کاتالیزور کاهش درجه حرارت انجام واکنش و مدت زمان ان است.
    - کاتالیزور مورد استفاده متوکسید سدیمو اتوکسید سدیم و فلز سدیم است.
    - روغن های استر شده داخلی فاقد ایزومرهای ترانس هستند.

    """" منبع : شیمی مواد غذایی - دکتر حسن فاطمی """"
    WWW.FoodIndustry-One.Blogfa.COM

  2. 2 کاربر از پست مفید محمد19 سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. خبر: نکاتی مهم در رابطه با بهداشت مواد غذایی
    توسط Mina_Mehr در انجمن تغذیه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 23rd September 2010, 06:54 PM
  2. مدیریت ایمنی کنترل مواد شیمیایی(2 مقاله)
    توسط آبجی در انجمن دانستنیهای آموزشی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 19th May 2010, 04:19 PM
  3. کاربردهای فناوری‌نانو در صنعت مواد غذایی
    توسط ریپورتر در انجمن نانو مواد
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 10th April 2010, 10:46 AM
  4. آشنایی با رشته دانشگاهی شیمی
    توسط *sabrina* در انجمن شیمی عمومی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 5th November 2009, 07:42 PM
  5. آموزشی: انتخاب و کاربرد ماشینهای پس از برداشت
    توسط morteza.zangeneh در انجمن ماشینهای کشاورزی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 10th December 2008, 09:27 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •