کاربر اخراج شده
نگذارید بمیردجنگل ٫که منابع غیرطبیعی٫جنگل نبانی٫محیط نبانی٫محیط نزیستی و نوپان و موریانه های داخلشان خواهند مرد.تا صد سال پیش هیچ کدوم از این ادارات مسخره کننده و مخرب جنگل نبود٫اما جنگل بود.تازه گاز هم نبود که علاوه بر چوپانان ٫عموم مردم برای گرم کردن و پخت وپز از جنگل استفاده می کردند.روند تخریب از اواخر دهه شصت و مخصوصا دهه هفتاد اوج گرفت و کماکان ادامه دارد.بگذارید بمیرد موریانه که جهان خواهد زیست!
دوست آشنا
درختان نفس میدهند, زندگی میبخشند ولی ما انسانها چه میکنیم....چجوری بگم جنگل نباشه ,بارون نباشه, برف نباشه ,کوه نباشه ما هم نمیمونیم.زبالمون رو همینطوری میندازیم تو طبیعت و جنگل رو تخریب میکنیم و...متاسفم بعضی وقتها برای خودم که انسانم ,که حتی به چیزهایی که به من حیات میبخشند احترام نمیگذارم.فقط 1 دقیقه فکر کنیم ,فقط 1 دقیقه به هوای زمستان فکر کنیم ,فقط 1 ثانیه شهر را بدون درخت تصور کنیم فقط 1 ثانیه
- - - به روز رسانی شده - - -
ممنون از موضوع خوبتون
دوست آشنا
دوست آشنا
[QUOTE=pedram91;625434]دوست عزیز با اینکه خیلی شدید باهات موافقم ولی بیشتر از جنگل باید به فکر آب و دریا بود[/QUOTE اب و خاک و زمین و دریا واسمان همه ماله منند تا زندگی کنم. زندگیم بدون انها نمیشود حتی اگر یکی نباشد من زندگی نخواهم کرد.من دریا ,اب ,خاک,هوا,اسمان,حیوانات همه را دوست دارم چون طبیعت و زندگی بدون انها معنا ندارد.با حرفتون موافقم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)