همکار تالار مکانیک
مطابق شکل در قسمت فهرست کاربران، فیلتر هایی برای دسته بندی افراد بر اساس، محل سکونت و رشته تحصیلی ایجاد کنید. اینکار برای تشکیل گروه های علمی محلی، خیلی مفیده. برای اجرایی کردن این طرح باید در فرم مشخصات هم تغییراتی ایجاد کنید؛ تا اطلاعات کافی برای دسته بندی افراد بدست بیاد.
البته این ایده رو قبلا به یکی از مدیران گفتم؛ گفته بود: منابع مالی برای انجامش ندارین. منتها نوشتم شاید در آینده هزینه هاش جور شد.
ویرایش توسط ab.bb : 27th December 2014 در ساعت 04:15 AM
همکار تالار مکانیک
مشابه تصویر، یک فیلد برای درج منبع در قسمت ایجاد موضوع، اضافه کنید. طوری که بدون پر کردن این قسمت، کاربر اجازه ایجاد موضوع را نداشته باشد.این قسمت باید بعد از ایجاد موضوع در پایان متن نمایش داده شود.
ویرایش توسط ab.bb : 26th December 2014 در ساعت 11:01 PM
همکار تالار مکانیک
ساز و کاری برای نظارت بر مدیرکل طراحی کنید. چرا که نظارت و کنترل برای بقیه اعضا وجود داره و در صورت نیاز با فرد خاطی برخورد مناسب صورت می گیره؛ اما چنین امکانی برای مدیرکل وجود نداره.
البته پیش نیاز این عمل ایجاد سیستم انتخاب مدیر بر اساس رای گیری دوره ای هست. به این شکل مدیر کل اگر خطایی کرد؛ امکان تعویضش هست.
کاربر اخراج شده
سلام
خسته نباشید.
یه موضوعی بود مدت ها ذهنمو درگیر کرده بود ولی متاسفانه آلزایمر زود رسباعث میشد یادم بره عنوانش کنم
من نمیدونم اون قسمت مشاهده جزییات برای چی هست؟؟البته فقط تو قسمت گروه ها مشکل داره این قسمت .مثلا تو یه گروه و یه موضوع ص 129 دارن بحث میکنن تو میزنی مشاهده جزییات همون ص اول رو واست باز میکنه![]()
یار همراه
سلام یک پیشنهاد
در سایت بخشی یه اسم کلاس های دانشگاه تهران هست. میخواستم بگم آیا امکانش هست یک سرس شرابط در خود سایت قرار بدید که افرادی که در شهر تهران نیستن بتونن
هم از کلاس ها استفاده کندد؟
مثلا: در جلسه کلاس فیلم گرفته بشه و بعد از اتمام جلسه اون فیلم برای دانلود به اشخاصی که دوست دارن شرکت کنند اما به دلایلی نمیدونن دانلود کنند؟
البته با هزینه ..حالا شاید کمتر یا در همون حد ..یعنی مثلا من بخوام در آموزش راندو شرکت کنم. اما چون شهرم تهران نیست نمیتونم. اما امکانی باشه که اسم منم جز افراد کلاس باشه ولی با این تفاوت که برای من فیلمش ارسال بشه و در پایان اگر آزمونی داشت اینترنتی از من گرفته بشه. دراخر مدرک دانشگاه تهران به من بدن؟؟؟
اگر این شرایط باشه خیلی بهتره خیلی ها میتونن استفاده کنن.
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
مدیر کـــــــل ســــایت
سلام
در بخش جستجوی پیشرفته کاربران این امکان از قبل تخصیص داده شده است.
موفق باشید
سلام
درج لینک منبع طربق قوانین سایت باید قرار داده بشه ولی اینکه بخوایم این فیلد رو اجباری کنیم مطمئنا خیلی از مطالب سایت حتما کپی پیست نیست که بخوایم این فیلد رو اجباری کنیم و این تغییرات صرفا کاربران رو محدود تر می کنه...
با ایجاد سمت معاونت نظارت بر امور کاربران و مدیران فکر می کنم این مورد حل بشه که به زودی انجام خواهد شد.
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
مدیر کـــــــل ســــایت
در این حالتی که شما گفتین سیستم سایت شما رو به اولین موضوعی که مطالعه نکردین هدایت می کنه ...
سلام
این خدمات رو به راحتی میشه در اختیار عموم کاربران قرار داد منتها هدف اصلی از برگزاری کلاس های دانشگاه تهران علاوه بر کیفیت بالای کلاس های این دانشگاه دادن مدرک دانشگاه تهران از خود همان واحد دانشگاهی می باشد.
ان شاء الله...
یار همراه
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
مدیر کـــــــل ســــایت
کاربر اخراج شده
یک انتقاد ؛
تعداد مدیران از تعداد کار بران پیشی گرفته !
موضوعی که اینو لوث تر میکنه؛ فعالیت اندک کاربران و مدیران! است
اینکه قدیمی ها هستن و نظر نمیدن ! رو کاری ندارم
خب کاری بکنید کاربران جدید بیان و اینجا رو رونق بدن
اگر اینطوری پیش برود با این وضع شبکه های اجتماعی موبایلی ! روز به روز بر سوت و کوری افزوده خواهد شد
زمینه رو فراهم کنید ؛ موضوعات رو جذاب کنید ؛ جس تار ها ؛ عناوین جدید و درجات جدید و جذاب! به کاربران بدید
و...
ضمن اینکه سلسله مراتب مدیریت رو بی زحمت بعد از جناب ادمین ؛ یه توضیحی بدین
ویرایش توسط Capitan Totti : 5th January 2015 در ساعت 03:15 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)