دوست جدید
[QUOTE=ab.bb;595903]سلام
قبلا یه بار راکت ساختم؛ منتها خیلی شلخته کار کردم. این دفعه میخوام، با ابزار دقیق و منظم یه راکت بسازم. طوری که درنهایت بشه از این نتایج یه ترکیب بهینه بدست آورد.
ابزار
یه ماهی تابع تفلن 8000 تومن
ماهی تابه رو از کجا خریدین؟8000ت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
با عرض سلام
امیوارم خسته نباشید
یه پیشنهاد داشتم اونم این که از ذرات نانو پودر آلومینیوم به مقدار جزئی هم استفاده کن
البته اگه پول جیبت اجازه میده
سال سوم کارشناسی بودیم با یه استاد شیمی سطحمون روی یه طرح مشابه کار کردیم البته اصلش سوخت موشک بود و هدف افزایش برد
ما این پودر خودمون سنتز کردیم به روش سل_ژل تاثیرش عالی بود.
اگه امکانش برات باشه امتحان کن
موفق باشی![]()
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
همکار تالار مکانیک
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
همکار تالار مکانیک
استعدادهای برتر
من امروز یه بدنه ی خوب برای موشکت پیدا کردم
الومینیومیه و از یه لوله و به قطر 5سانت و ضخامت 3میلیمتر و دارای پره های هیت سینک طولی تشکیل شده که مقاومت خوبی در برابر حرارت و شوک ضربه ای داره
در ضمن سر و تهش هم به اندازه ی کافی ضخیم هست و با رزوه و پیچی باز و بسته میشه
کلا ایده آله واسه این کار
میتونه یه نیروسنج هم راحت بهش وصل کنی 2طرفش جای پیچ داره قابل تنظیم میشه زاویش هم دقیق
اگه یه ادرس پستی بدی واست میفرستم
نیروسنج درست حسابی هم اگه بخوای میسازم برات میفرستم - فقط بگو دقتش چقدر باشه و چه مقدار نیرو رو اندازه بگیره
خیلی دوسدارم با هم همکاری داشته باشیم -- به آیندش امیدوارم
همکار تالار مکانیک
الان خونه دانشجویی هستم؛ کار عملی نمیتونم انجام بدم. نه جا دارم نه وسایل . شما که همه وسایل رو دارین؛ بقیه کار رو هم ادامه بدین.
متاسفانه مسافت امکان همکاری مناسب رو نمیده. پست کردن وسایل هم، خرجش زیاده . از طرفی لذت همکاری به کار کردن کنار هم هست. بهترین کاری که ما میتونیم انجام بدیم؛ همین مشورت و تبادل اطلاعات بصورت آنلاین هست. البته کار بی حاصلی هم نیست؛ مثلا من با همین روش به چند نفر ساخت پالس جت رو یاد دادم در کنارش خودم هم از بعضیا مطالب مفید یاد گرفتم.
استعدادهای برتر
با سلام میخواستم بگم که این سوختی که شما میسازید نیروی لازم رو برای پرتاب موشکتون فراهم نمیکنه شما باید از یه سوخت دیگه استفاده کنید
همکار تالار مکانیک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)