نمشه دختره حجابشو رعایت میکرد؟؟؟؟؟؟
دوست آشنا
همین من امروز ساعت تقریبا طرفای 8 صبح از خونه زدم بیرون چادری هستم حجابم خوبه ولی اول صبح پسری به من تیکه انداختن به من که ساده تر از من کسی بیرون نمیاد مشکل از اقایونه بزارید یه خاطره بگم از دانشکده اومدم بیرون پشته من چند تا پسر بودن داشتن راه میرفتن من جلوشون افتادم من حتی نگاهشون نکردم بلند بلند حرف میزدن میدونید چی گفتن گفتن اینی که اینجا کاری به کسی نداره بیرون خودش یکی رو داره من خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم ولی یه چیزی فهمیدم پسرای ایران خودشون مشکل دارن البته کسانی که مشکل دارن رو میگم
نمشه دختره حجابشو رعایت میکرد؟؟؟؟؟؟
کاربر اخراج شده
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
در ابتدا لازم به ذکر است که بیت مال من نیست و شاعر دارد. نکته دوم جناب دادبین به نکته خوبی اشاره کردند. اومدیم و شما رفتی اروپا, شما باید کل خیابون رو به آشوب بکشید؟ (چون حجاب ندارن ملت)
هر کسی موظف هست خودش رو کنترل بکنه. من نمیگم بی حجابی خوبه ولی در این حد هم لازم نیست.
توبیخ هم نباید به گونه ای باشد که بدتر اثر سو داشته باشد. در کل در جامعه ما هیچ چیزی اعتدال ندارد.
مثل این است که شما به من بگویید لطفا دیگر مودم خود را روشن نکنید و با من بحث نکنید تا من مجبور نشوم به شما پاسخ دهم.![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
خوبه حجاب مال ما خانوماست ولی آقایون همچین جبهه میگیرن و بحث میکنن که انگار شماها باید روسری و چادر سرتون کنید...تا اینجا نصف بیشتر پست ها از اقایون سایت بوده.
دوست آشنا
دوست آشنا
یکی از دلایلی که من نمیام تو این بحثا همینه دیگه...انقد نقل قول الکی میذارن که...
بحث شد که دختر واسه نگاه نامحرم خودشو کادوپیچ میکنه
یکی گفت داری حجابو زیر سوال میبری
یکی گفت برو اروپا ببین چه خبره
اینا همش مضمونشون چیه برادر من؟؟؟ غیر از حجابه؟؟
منظور من این بود
کاربر اخراج شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)