استعداد برتر سایت
طریقه ساخت توربین بادیتمامی عکس ها گویا هستند بنابراین احتیاج به توضیحی ندیدمبا این حال اگر توضیح بیشتری خواستید به منبع سایت سر بزنید
برای سیستم جهت یابی از یک قطعه چوب ویک تکه آلومینیوم استفاده می شود در توربین های بادی این عمل به وسیله سروموتورها وسیستم جهت یاب Yaw system استفاده میشود اما دراینجا همانند پمپهای آبکش از چاه از جهت یاب معمولی استفاده می شود.
بوسیله یک صفحه فلزی وحفر چاله طبق شکل زیر یک فونداسیون کوچک اما مطمئن ایجاد مینماییم.
برای سیستم اینورتر وشارژ باطری از مدارات بسیار ساده میتوان استفاده نمود مانند:
برای پایه توربین Tower از یک لوله ۴/۱ اینچی به طول سه متر استفاده میشود البته این میله مطابق شکل زیر مهار می گردد:
کل برآورد هزینه برای ساخت این توربین:
Part Origin Cost Motor/Generator $26.00 Misc. pipe fittings Homecenter Store $41.49 Pipe for blades Homecenter Store $12.84 Misc hardware Homecenter Store $8.00 Conduit Homecenter Store $19.95 Wood & Aluminum Scrap Pile $0.00 Power Cable Old extension cord $0.00 Rope & Turnbuckles Homecenter Store $18.47 Electronic Parts Already on hand $0.00 Relay Auto Parts Store $13.87 Battery Borrowed from my UPS $0.00 Inverter Already on hand $0.00 Paint Already on hand $0.00 Total $140.62
منبع:
http://www.mdpub.com
منبع:http://azenasanatparsian.com/article...-14-16-12.html
سلام
دستتون درد نکنه خیلی عالیه
فقط یه چیزی این قسمتی که من با قرمز مشخص کردم برای گرفتن انرژی خورشیدی یا بادی هست؟ من متوجه دایره قرمز و مشکیا نشدم اینا دقیقا چی هستن؟
من اینجور برداشتی از این شکل دارم کادر قرمز برای گرفتن ورودی از انرژی خورشیدی و یا مثلا باد هست و بقیه مدار جهت تبدیل این انرژی به ولتاژ(یا شاید هم تبدیل جریان مستقیم به متناوب) و کادر آبی خروجی ولتاژی که گرفتیم
پس ژنراتور چی میشه؟؟؟
![]()
دوست آشنا
بله؛ قسمت قرمز رنگ مربوط به اتصال خروجی ژنراتور به ورودی مدار کنترل شارژ است. همه خروجیها با دیودها یکسو و سپس همه با هم موازی شده اند. ولتاژ مزبور از طریق رله یک مدار کنترل شارژ، باطریها را شارژ می کند. زمانیکه باطریها شارژ شدند، اختلاف ولتاژ دو سر آی سی رگولاتور، از آستانه تعیین شده عبور کرده و با سوئیچینگ ترانزیستور و تغییر وضعیت رله، خروجی توربین از باطریها قطع شده و به یک بار مجازی اتلاف توان متصل می شود.(البته استفاده از این نمادها برای نمایش ترمینالهای ورود و خروج پاور کمی نامعمول است)
آئینه چو نقش تو بنمود راست _ بفهم که از ماست که بر ماست!
سلام دوستان خوبید من تازه عضو این انجمن شدم میخاستم ببینم کسی از شماها تا حالا این توربین رو درست کرده؟آیا درست جواب میده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)