همکار تالار اخبار و کاربر فعال
مبتدی بودن اکثر خانمها در رانندگی معمولا بیشتر از اکثر آقایون طول میکشه!!!(نمیدونم چرا!! شاید بازیهای رایانه ای برای حل این مسئله مفید باشه)
طرف 2 دوساله رانندگی میکنه ولی جوری دودستی فرمون را محکم چسبیده که در اصلا قدرت واکنش در مقابل حوادث ناگهانی را نداره!!!
اینم یک ویدئو برای روشنتر شدن مطلب
http://www.aparat.com/v/7MW6m
دوست آشنا
ممنون من با شما موافقم
یار همیشگی
یکی از علتهای این موضوع تاثیر محیطه مثلا اگر خانمی برای شروع رانندگی مرتب بهش بگن این یه کار مردونه اس، خودبخود اعتماد بنفسش رو پایین میاره و در مقابل دو تا بوق که از ماشین پشت سرش هرچند بی دلیل باشه دچار هراس و اضطراب میشه ،
هرچند دلایل متعددی برای اضطراب در رانندگی وجود دارد حتی ممکن است شخص بعنوان سرنشین نیز از رانندگی راننده مضطرب باشد،متخصصان مي گويند كساني كه چنين اضطرابي در خود دارند ايمن ترين افراد در جامعه هستند. حس نگراني كمك مي كند تا هوشيارتر باشند و خطر تصادف و رخ دادن حادثه نسبت به ديگران كاهش يابد.
همکار تالار روانشناسی
همکار تالار روانشناسی
پیرو صحبتهای خانم زهره دلایل دیگری هم میتوان برای این رفتار ذکر کرد که
بیشتر آقایان به خاطر تمکن مالی از خودروی شخصی استفاده میکنند و نگرانی از این بابت ندارند
و به عنوان دلیل دیگر هم میتوان زیر ذره بین بودن رانندگی خانمها را عنوان کرد که اگر اینگونه نبود
شما هم متوجه طرز فرمان گرفتن خانمها نمی شدید
و دلایل دیگری هم که برای جمع بندی عرض خواهم کرد
. . . آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند . . .
همکار تالار روانشناسی
ممنون از پیشنهادتون
قصد ما مقایسه خانمها و آقایان نبوده و نیست چوناصلا این کار چه از نظر روانی و چه از نظر فیزیولوژیکی و حتی از نظر اجتماعی کار صحیحی نیست
منظور بنده فقط کاوش بین تفاوتهای آقایان و خانمها بود ( که به جای خود نه تنها بد نیستند بلکه زیبا هم هستند تفاوتها رو عرض می کنم ) که متاسفانه . . . . . . . .
البته به نظرم صورت مسئله شاید اگر جور دیگری مطرح می شد به مشکل اصلی بیشتر پرداخته میشد
. . . آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند . . .
همکار تالار مهندسی عمران
سلام
بنظره من اهمیتی نداره که آقایون رانندگی یا خیلی دیگه از کارهای خانوما رو قبول ندارند
منم به شخصه خیلی از کارهای اونا رو قبول ندارم
همش بر میگرده به حس خود برتر بینی یه گروه خاص...برای اثبات بدیهیات![]()
سه چیز را با احتیاط بردار: قدم، قلم ، قسم!
از سه چیز کمک بگیر: عقل ، همت، صبر!
اما سه چیز را هیچ گاه فراموش نکن: خدا، مرگ و دوست!
من خودم وقتی گواهینامه گرفتم (10سال قبل)موقع رانندگیخیلی اضطراب داشتم که نکنه یه وقت باعث راهبندان بشم و آبروریزی بشه! برای همین وقتی پشت چراغ قرمز بودم و چراغ سبز میشد گازشو میگرفتم تا کسی بهم بوق نزنه که یالا برو دیگه!ولی یه بار که تو آینه پشت سرمو نگاه کردم دیدم کلی با ماشینهای پشتی فاصله دارم!
وقتی هم تو اتوبان میروندم سرنشین بغلی(خواهرم)از ترس هی اطرافو چک میکرد و میگفت پشتت تریلی میاد.کامیون میاد ولی من دیگه محل نمیذاشتم و الان به ماشینهای دیگه چراغ میدم که راه منو باز کنن و اگر ماشینی بهم بوق بزنه یا چراغ بده که راهو براش باز کنم ولی موقعیت اینکار نباشه باز بهشون محل نمیذارم در حالیکه قبلا سعی میکردم فورا راه را برای پشتی باز کنم!!
یار همیشگی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)