مدیر تالار روانشناسی
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
همانطور که در پنجمین شماره مجله علمی رویش ذهن، مطالعه فرمودین ، مطلبی با عنوان ، در کدام تنهایی بسر می برید ، درج گردیده بود .
توجه همگی شما رو به این مورد جلب می کنم :
خواهشمندیم با مطالعه این مطلب ، و با در نظر گرفتن نظرات شخصی خودتان و بررسی این موارد با زندگی خود و جامعه ، مطلبی نو ، بنویسید .
می توانید برای پربار تر شدن مطلبتان از منابع جانبی در رابطه با موضوع ، استفاده کنید .
بهترین مقاله در شماره بعد مجله به نام فرد برنده ، آورده خواهد شد و جوایزی اهدا خواهد گردید .
منتظــر اعلام آمادگی و همکاری شما عزیزان هستیــم
خدمات مشاوره ای سایت نخبگان
یار همراه
سلام
ببخشید من فکر میکنم دقیقا متوجه فرمایشتون نشدم
امکانش هست یه مقدار درمورد مقاله مورد نظرتون، نحوه پرداختن به موضوع، زمینه، شاخص مهم و هدف مقاله، توضیح بدین؟
باتشکر
و همه ی ما خاطره ایم.....
کاربر فعال سایت
سلام عزيزم
ما براي سهولت كار دوستان نميخايم چارچوب يك مقاله كامل رو داشته باشه , بيشتر قصد داريم دوستان با قلم
خودشون مطلب رو بنويسن .
مطلبي كه بهش اشاره شد را مطالعه كنيد , به خودتون و اجتماع و پيرامون نگاه كنين , نظر خودتون راجع به موضوع اشاره شده رو از ديدگاه
خود بررسي كنيد و نظرتون رو بنويسين و مشاركت كنين ……به اين خاطر كه مطلبي كه مينويسين رگه ها عالمي به خودش بگيرد
پيشنهاد دادم از منابع جانبي در مورد اين موضوع استفاده كنين .
بهتر هست در اينجا به اين نكته اشاره كنم:
انشاالله به صورت مستمر اين برنامه ادامه خواهد داشت . و سعي ميكنيم به اين صورت در هرشماره مجله مطالبي با نام خود شما قيد گردد .
سوالي داشتيد در خدمتيم
باتشكر از همراهي شما![]()
مدیر تالار روانشناسی
سلام خدمت دوستان بزرگوار
دوست خوبمون چکامه91 مطلبی با عنوان (( دنیای مدرن ؛ دنیای تنها )) برامون ارسال کردن
ضمن تشکر و سپاس از ایشان
، منتظر ارسال مطالب توسط شما عزیزان هستیم .
باتشکــــــــر
خدمات مشاوره ای سایت نخبگان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)