اتحاد جنوب: این عکس هنری مربوط به سایت پیوندها می باشد که اغلب در زمان بازدید صفحات اینترنتی و گاهی نیز بطور خودکار بدون درج وب گاه های فیلتر شده رویت می شود. تارنمای مذکور بعد از بلاگفا بالاترین رتبه در بین سایت های ایرانی از نگاه سایت معروف الکسا دارد. بر اساس اطلاعات سایت های آماردهنده ، تعداد بازدید روزانه این تارنما نزدیک به ۲ میلیون بار در روز می باشد [ در اینصورت عکس قرار گرفته در این صفحه، پربیننده ترین عکس در یک روز در کل دنیا می باشد] و پهنای باندی نزدیک به ۱۳۰ گیگ ماهانه مصرف دارد از نظر این سایت ها ارزش این صفحه اینترنتی با توجه به میزان بازدیدش معادل ۲/۵ میلیون دلار آمریکا برآورد شده است.
![]()
ویرایش توسط ندا1373 : 5th April 2014 در ساعت 05:46 PM
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
چند میلیون بازدید با چند میلیون بازدیدکننده تفاوت دارد.
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
برای من یکی جالبی این مطلب به ارقامش نبود به این بود که ی عکس با حجاب از هم دینی هام چقدر بازتاب جهانی داره؟!
ویرایش توسط ندا1373 : 5th April 2014 در ساعت 07:20 PM
سایتی مثل پیوند ها؛ سایت جهانی نیست که بازتابی در حد جهانی داشته باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)