
یار همراه
عدسها در مقایسه با دیگر حبوبات خشك، سریعتر و راحتتر پخته میشوند. آنها سریع طعمهای عالی را از دیگر غذاها و چاشنیها به خود جذب میكنند و ارزش غذایی بالایی دارند و در تمام طول سال در دسترس هستند.
عدس منبع فوقالعاده مواد مغذی مهمی است که برای داشتن متابولیسم خوب لازم و ضروریاند. در ترکیبات دانه عدس علاوه بر فسفر که سبب بهبود عملکرد مغز میشود مواد دیگری مانند فولات وجود دارد که عامل مهمی برای بهبود خلقوخو و برطرف کردن استرس در افراد است.ولی حبوبات به طور کلی نفاخ هستند و باید کامل پخته شوند. برخلاف سایر حبوبات که نفخ آنها با خیساندن تا حدی از بین می رود، نفخ عدس با خیساندن چندان از بین نمی رود و با اینکه نفخ آن کمتر از نخود و لوبیاست اما به هر حال نفخ دارد.درمانگران طب سنتي توصيه زيادي درباره مصرف باقلا و عدسي با گلپر دارند، چون وقتي باقلا و عدسي با گلپر خورده شود از ميزان نفاخي آنها كاسته مي شود، بنابراين افرادي كه با مصرف اين گونه خوراكي ها دچار نفخ و دل دردهاي ناشي از آن مي شوند، مي توانند با اضافه كردن اين ادويه خوشبو و خوش طعم هم نفاخي باقلا و عدس را كنترل كنند و هم طبع سرد آنها را تعديل كرده و يك غذاي بدون عارضه مصرف كنند.گیاه گلپر از خانواده جعفری است و دانه (میوههای) آن دارای اسانس است. این گیاه فقط در ایران میروید و از قدیم برای معطرکردن و طعم بخشیدن به غذا مورد استفاده بوده است. برای استفاده از گلپر باید دانههای آن را پودر کرد و سپس بهصورت مستقیم یا مخلوط با گیاهان دیگر - به خصوص به شکل ادویهجات ایرانی - مورد استفاده قرار داد. گلپر گذشته از اینکه هضمکننده خوبی است؛ مقوی معده، ضدمیکروب و ضداسپاسم است و خاصیت ضدنفخ قوی دارد.
منبع:http://www.shahrekhabar.com/medical/1391400420106731
عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.


پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)