موی بلند خیلی خیلی خیلی قشنگه و حالت دادن بهش خیلی راحته و برای درست کردن مو دیگه مشکلی نیست اما خب مراقبتای خاص خودش رو هم داره
دقیقا ، گره خوردنش واقعا دردسرههمیشه باید از نرم کننده مو استفاده کنن و روزی چند دفعه شونه بزنن و همیشه موهاشون بسته باشه چون نه تنها گره میخوره بلکه دست و پا گیره هم هست
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
همکار تالار بیماریها
سلام
![]()
خیلی وقت بود این تاپیک راکد مونده بود ، گفتم بیام یه پستی بذارم که هم مفید باشه و هم از رکود در بیاد اینجا
خب ، میخوام شیرینی مورد علاقم رو با فوت و فن هاش اینجا بنویسم
پای سیب
این شیرینی ، به طور متوسط شیرینی پر زحمتیه و البته اینکه بعد از غذا اکثرا سرو میشه یا در میان وعده ها .
مواد لازم برای خمیر فونسه :
1- آرد 500 گرم
2- کره 250 گرم
3- خاک قند یک قاشق سوپخوری
4- آب نصف پیمانه ( یک دسیلیتر )
5- نمک به مقدار کم
برای تهیه خمیر آرد و آب و خاک قند و نمک رو توی یک ظرفی میریزید و مخلوط میکنید تا خمیر بدست بیاد اما خمیر نباید خیلی به دست بچسبه و اگر خیلی چسبید یک مقدار آرد اضافه کنید تا چسبندگی خودش رو از دست بده ، کره رو که در دمای اتاق گذاشته بودید تکه تکه کنید و با خمیر مخلوط کنید ( هر چی مقدار کره بیشتر باشه خمیر شما ترد تر میشه ) بعد که کره رو مخلوط کردید، خمیر رو داخل نایلون قرار بدید به مدت 2-3 ساعت اجازه استراحت بدید ( اگر نمیشد صبر کنید هم نیم ساعت کافیه)
مواد لازم برای پای سیب
1- سیب 3-4 عدد ( بستگی به ارتفاع دلخواه خمیر در ظرف دارد )
2- خاک قند یک قاشق غذا خوری ( بسته به مقدار شیرینی مورد نظر شما )
3- کشمش به مقدار لازم
4- دارچین بسته به علاقه شما
5- زرده تخم مرغ 2 عدد
خب در این مرحله نوبت به خمیر میرسه ، خمیری رو که ما گذاشتیم 3 ساعت استراحت کنه رو برمی داریم و 1/3 رو جدا میکنیم و کنار میذاریم . با استفاده از 2/3 باقیمونده باید خمیر کف ظرف و دیواره های ظرف رو آماده کنیم ، اکثرا دیواره ها رو با کف درست میکنند به صورتی که یک دایره بزرگ درست میکنند و در قالب پهن میکنند اما اینکار به ما اجازه نمیده که قطر دیواره و کف رو درست تنظیم کنید اما اگه از این راه برید بهتره : کف و دیواره های قالب رو چرب کنید بعد مقداری از خمیر رو برای کف بردارید و اون رو با دست کف قالب پهن کنید ولی حواستون باشه که قطرش در همه نقاط یکسان باشه و جایی خالی نمونه ، بعد از اون میریم سراغ دیواره های ظرف دیواره ها رو هم با خمیر بپوشونید و قطرشون رو کنترل کنید ، در آخر برای اینکه ارتفاع همه قسمت های ظرف یکی باشه با استفاده از یک چاقو ارتفاع خمیر رو تنظیم کنید و بعد کف قالب رو به دیواره ها متصل کنید بعد از اون نوبت میرسه به محتویات داخلی خمیر برای اینکار سیب ها رو به صورت حلالی برش بزنید و هسته های اون هارو جدا کنید سیب ها که آماده شد خاک قند کف خمیر بریزید و کمشمش ( اگر دوست داشتید میتونید بریزید لزومی به بودن کشمش نیست ) و دارچین رو اضافه کنید بعد یک لایه سیب بچینید و دوباره کشمش و دارچین و خاک قند و بعد دوباره سیب همینطور ادامه بدید تا ظرف پر بشه مثل شکل زیر
بعد از اون نوبت به لایه رویی میرسه که لایه رویی رو هم به دو صورت میتونید درست کنید ، یک اینکه کل ظرف رو بپوشونید و دوم اینکه ظرف کاملا پوشیده نشه و هر دو رو میتونید در زیر مشاهده کنید
البته بعضیا معتقدن که اگه کامل نپوشونید ظرف رو بهتره چون داخلش بهتر پخته میشه در هر حال من هر دو رو میگم
برای پوشش کامل : خمیر رو به صورت دایره ای اندازه ظرف در بیارید و بر روی ظرف قرار بدید و دور تا دور ظرف رو به خمیر دور پای متصل کنید
پوشش نصفه : خمیر رو همونطور که در تصویر میبینید به مستطیل های بزرگ درست کنید و مثل شکل روی ظرف بچینید
بعد از اون هم زرده تخم مرغ رو بزنید و با قلم روی خمیر پای بمالید .
این کیک هم به صورت گرم و هم سرد خوشمزه و قابل خوردن هست .
امیدوارم که دوست داشته باشید
نوش جان
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
یار همیشگی
سلام
با تشکر از ساغر جون که میخوان دوباره خانمها رو دور هم جمع کنن
خانمهای گیلانی ، میتونین راهنمایی کنین؟ شاید غیر گیلانیها هم بتونن البته،
تو حیاطمون درخت زیتون داره کلی هم محصول داره، پارسال هم کلی محصول داد چون بلد نبودم ازشون استفاده کنم همه از بین رفت
از کجا باید بفهمم اینا آماده برا استفاده هستند؟
بعد باید چیکارشون کنم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.![]()
کاربر حرفه ای
سلام زهره جونم
خب من گیلانی نیستم ولی شاید بتونم یه ذره کمک کنم
بهترين زمان برداشت زيتون جهت تهيه زيتون شور و زيتون پرورده انتهاي فصل تابستان و زماني است كه ميوه گياه سبز روشن و مايل به زرد مي باشد. در اين زمان ميوه گياه هنوز سفت مي باشد. تاخير در زمان برداشت باعث مي شود ميوه به تدريج نرم گردد و رنگ آن به تدريج به رنگ بنفش، قهوه اي و در نهايت كدر گردد. كه در اين صورت ميوه آماده برداشت جهت استخراج روغني مي باشد.
پس از چیدن زیتون آن را ۲۴ساعت در هوای معمولی دور از نور خورشیدنگهداری کنید سپس زیتونهارا در سطح صاف بشکنید ودر نمک سنگی وآب بخوابانید هر ۲روز یکبار آب انرا عوض کنیدطی ۱۵ الی ۲۰روز زیتون شماآماده مصرف است
همکار تالار بیماریها
دوستان یک غذایی درست کردم خودم دفعه اول بود میپختم. جالبه
گذاشتم که امتحان کنید
خیلیم ساده ست:
اسمشو نمیدونم ولی
اینم عکسش
خب طرز تهیه:
مواد توی این قلقلی ها:
سیب زمینی آبپز مثلا 3 تا متوسط
جعفری ریز شده
فلفل ذلمه ای ریز شده نگینی
سیر رنده شده مثلا دو یا سه حبه
گوشت مرغ پخته ی خلال شده یا گوشت چرخ کرده ی پخته یا گوشت ببعی پخته ریش ریش شده! به انتخاب خودتون.
رب گوجه
( اگر میخواید با پودر آویشن بهش طعم آویشن بدید...)
ی ماهیتابه نچسب برمیدارید یکم ( خیلی کم) روغن میریزید کفش، سیب زمینی های پخته رو پوست بکنید و با چاقو ریز کنید (از نگینی بزرگتر)
بعد بریزید توی تابه و تفت بدید
جعفری و فلفل دلمه و سیر رم اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه اینا رم به مقدار لازم بزنید
یکم که تفت دادید رب هم اضافه کنید و مجدد تفت بدید ک یکم خوشرنگ بشه
توجه کنید مواد رو طوری بهم نزنید که سیب زمینی ها له بشن انگار که کوبیدینشون!
خب حالا مواد آماده شد بذارید کنار.
بریم سراغ خمیر:
یک پیمانه آرد
نصف پیمانه آب
یک ق چ نمک
یک قاشق غذاخوری آرد سمولینا ( که من نداشتم، نریختم!)
بعد اینا رو با قاشق بهم بزنید تا یکدست بشه. باید غلظتش عین فرنی بشه حدودا....
حالا مواد رو توی دستتون ی مشت ازش میگیرید و با دستتون گرد و فشرده اش میکنید.
همه مواد رو که گلوله کردید. (اندازه هاشون اندازه مشت خودتون، یکم کوچول تر...)
ی ماهیتابه گود توش روغن میریزید. یکم زیاد (مثل سرخ کردن سنبوسه...
یکی یکی میندازید توی اون خمیر، همه جاش که با خمیر پوشیده شد گلوله هارو میندازید توی روغن تا سرخ بشه
زیاد هم قرمز نشه فقط یکم باید طلایی بشن.
مال من که کلا نیم ساعت طول کشید
نوش جان.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)