همکار تالار نرم افزارهای موبایل
دوست عزیز سوره مبارکه نسا ایه 79 رو با تفسیر کامل بخونید به جوابتون خواهید رسید
(آيه 79)- سپس در اين آيه چنين مىفرمايد: «تمام نيكيها و پيروزيها برگزيده تفسير نمونه، ج1، ص: 426
و حسناتى كه به تو مىرسد از ناحيه خداست و آنچه از بديها و ناراحتيها و شكستها دامنگير تو مىشود از ناحيه خود توست»! (ما أَصابَكَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللَّهِ وَ ما أَصابَكَ مِنْ سَيِّئَةٍ فَمِنْ نَفْسِكَ).
و در پايان آيه به آنها كه شكستها و ناكاميهاى خود را به پيامبر صلّى اللّه عليه و آله نسبت مىدادند و به اصطلاح اثر قدم پيامبر صلّى اللّه عليه و آله مىدانستند پاسخ مىگويد كه: «ما تو را فرستاده خود به سوى مردم قرار داديم (و خداوند گواه بر اين مطلب است) و گواهى او كافى است» (وَ أَرْسَلْناكَ لِلنَّاسِ رَسُولًا وَ كَفى بِاللَّهِ شَهِيداً).
همکار تالار نرم افزارهای موبایل
لینک کامل تفسیر سوره نسا
http://gharaati.ir/show.php?page=books&book=25&pages=17
به نظر من وقتي ما ميخوايم يه اشتباهي رو انجام بديم و راه اشتباهي رو بريم خدا يه جورايي به ما ميفهمونه كه اين مسير اشتباهه حالا به هر صورتي
نظر شما چيه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
می دونم خیلی از بحث ګذشته
حالا ګفتم بګم دیګه ...
به نظر بنده آیات قرآن به تنهایی و جدا از سایر آیات هم باشه ، کاملاً صحیح هست و منظورم اینه مفهومی که در برداره ، جدا از مفهومی که در کنار سایر آیات داره ، باز هم کاربردیه !
و در مورد این آیه نظرم اینه که از اونجا که بدی همون عدم خوبی محسوب میشه ، از این روست که خدا میګه خوبی و نیکی رو من به تو عطا می کنم ، و بدی ای که وجود نداره آیا خدا به انسان میده ؟ خب خلأ هست ، وجود نداره ! و وقتی ګفته میشه بدی از جانب خود ماست ، یعنی وقتی کار نیکی انجام ندادیم و اون رو بدی تلقی می کنیم ، چیزی به ما نمیرسه و همون عنوانیه که خودمون براش برګزیدیم و میګیم بدی ...!
ببخشید اګه جسارت کردم ، نظر شخصیم بود
خب بیانګر تمام موضوع نباشن ، بیانګر هر مقداری باشن کفایت می کنه ، ما باید از آیه آیه ی قرآن درس بګیریم ولو در کنار سایر آیات نباشه ، چه ایرادی داره ؟بالاخره مقداری هم درس برای ما داشته باشه کافیه ، البته هر آنچه هم قرآن رو تفسیر کنن ، حالا حالا ها کاملش رو درک نمیکنن !!
ولی به نظر من میشه آیات رو همشون رو به تنهایی تحلیل کرد ...
قطعاً همینطوره ، با کوچکترین تلنګر خدا متوجهمون می کنه ، و ما هستیم که باید آګاه باشیم و درک کنیم .
ویرایش توسط "VICTOR" : 27th November 2013 در ساعت 11:49 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)