یار همیشگی
سلام یه کمی عفت کلام داشته باشید بد نیست
خدمت شما عرض کنم که با این متنتون توهین بزرگی به خانوما کردید ، ولی من تصور می کنم که دل پری دارید و با این تصور می نویسم
من در جمع دخترا و خانوما هستم ، تعداد جنس مونثی که باهاش در ارتباط بودم بیشتر از شما هست! منکر این قضیه که نیستید؟
پس خیلی راحت می گم 100% دختر خوب تعدادش خیلی بیشتر از دختر خرابه! منتها شما راه انتخابت رو به احتمال قوی اشتباه رفتید ،شایدم خودتون طوری هستید که اطرافتون دختر خراب زیاد بوده یا همچین دخترانی جذبتون میشن.... دنبال دختر خوب توی خیابونا نگردید!
دقت کنیم که در مقابل یک جنس خائن فرد دوم خائن از جنس دیگری هم هست ....
*.*.*.*.*
البته خدمت آقایون و خانومایی که فکر می کنن طرف مقابلشون رو خوب شناختن هم بگم که ، سخت در اشتباهند، همیشه یک جای گریزی برای خودتون بذارید ... من دختری رو دیدم که نامزد داشته و تو یکی از همین تالار ها دوست پسر داشته!! دختری رو دیدم که نامزد داشته و سوار ماشین دیگری شده در عین حال نامزدش فکر می کرد دختره فرشته ای هست که خدا تو مسیر زندگیش قرار داده ، مردی رو دیدم که به زن و بچش خیانت کرده .... فاجعه اس!
و تعداد این فاجعه ها رو به افزایشه ... به نظر من دلیلش درست نبودن بایدها و نبایدها تو زهن اشخاصه دلیلش همین جهان سومی هست که دکتر علی شریعتی نوشته .
کاربر فعال سایت
همکار تالار دفاع مقدس
دقیقا به نکته قشنگی اشاره کردید دختر خوب و بااصالت تو خیابون نمیشه پیداکرد بعدشم همون طور که اقایون بااصالت سراغ دختران خیابونی نمیره مسلما دختران بااصالت هم اصلا جایی حضور ندارند که بخوان با عده ای بی بند بار همنشین بشن طبق اون مثل معروف که میگه در وتخته باهم جورن مردی که خیانت کرده با دختری که خیانت میکند رابطه دارد پس حساب افراد بی بند و بار با افراد بااصالت جداست دیگه نگید همه اقایون چشم چرونن و از اون طرف همه دختران خائن منطقی بحث بکنید باتشکر
حواسمان هست یانه اگر شهیدنشویم میمیریم راه سومی وجود ندارد............
کاربر فعال سایت
یکی از علل خیانت میتونه این باشه که زوجین نیازهای یکدیگر رو نمیتونن ارضا کنن و اینکه
زوجین نسبت به مشکلاتی که پیش میاد نمیتونن تصمیم درست اخذ کنن ، به طور مثال وقتی با بی توجهی همسر مواجه میشن
سعی میکنن برای تحریک همسر ، به این عمل دست بزنن ، البته نه به شدت ، ولی وقتی زمان میگذرد شکاف بین زوجین ممکن است وسعت بیشتری بگیرد و در نتیجه ممکنه به مسیر استباه فرازناشویی
ادامه داده شود
این در حالیست که زوجین می توانند با صحبت با یکدیگر ، به راه حل مناسبی برسن
سلام بر همه
ببینید دلایل زیادی می تونه داشته باشه که باز هم هر آنچه باشه به انتخاب ناصحیح فرد بر می گرده که علت اصلی همینه !!!
دلایلی از جمله محیطی که در کودکی در اون بزرگ میشه و مراحل زندگی رو پشت سر میذاره ، روشی که فرد تحت اون روش تربیت شده ، برخورد خانواده و اطرافیان و دوستان فرد با وی که باز هم ناشی از رفتار خود فرد هست اغلب موارد ، برنامه هایی که از کودکی فرد در اونها شرکت می کنه و تماشا می کنه تا بزرګسالی و ...
تأکید می کنم همه وابسته به تصمیم ناصحیح فرد هست ، و این می تونه نشأت ګرفته از افسردګی ، تنهایی و مهم تر از همه که در برګیرنده ی موارد دیګر هست ارضا نشدن خواسته ها و نیازهای فرد باشه ! که شامل خیلی موارد میشه.
و یا تحت مثال عدم اعتماد به نفس فرد ، و یا اعتماد به نفس کاذب هم می تونه دلیلی باشه ، یا عدم پایبندی و شناخت دین خودش ، چرا که اګر فرد دینش رو بشناسه و به اون یقین داشته باشه ، آیا دلیلی داره ...؟
کسی که به اعتقادات خودش پایبند هست هرګز اون ها رو نادیده نمیګیره .
و همه می تونه نشأت ګرفته از عدم خودشناسی باشه ، کسی که خودش رو بشناسه ...![]()
همکار تالار مدیریت
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
همکار تالار مدیریت
پای شعرهایم را
در یک کفش تو می کنم
تا حسرت مخاطب خاص
احساس هیچ واژه ای را جریحه دار نکند..
مخاطب خاص یعنی
نقطه چین تمام مکث هایم را
با یکتایی نامِ تو پُر می کنم.. آنقدر که
شیطنت های شعرم...
از چشم های تو آب خورند و
بی کسی هایم
روی دیوار بلند مژه هایت، حاشا شوند..
تا تو
غیرت شعرهای زنی شوی
که آزادی بیانش را واژه واژه، محدود می کنی..
.
.
دست از دیکتاتوری ات برندار
من لذت می برم که آتش خفقان دوست داشتنت
در شعرهایم زبانه کشد.. و
تمام افعال
حوالی اول شخص مفرد تو، ختم به عشق شوند.
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
همکار تالار مدیریت
گاهی هم دیدید این اطرافیان میبینن که طرف رفته ..... باز میگن قسمت بود ....واقعا چرا؟؟؟
می گـفت دوسـتم داره
یــه شـب مثـل هـمه شـبا
بـهم زنگ زد مـثل خـیلی وقـتا
دعــوتم کـرد مـثل گـاهی وقـتا
به عروسیش مثل هــیچ وقـت
وقــتی علـتش رو ازش پــرسیدم گفـت :
قـِــسـمـَـت بــود ..............
کاربر اخراج شده
کاربر اخراج شده
رک گویی رو با توهین اشتباه نگیرید.
شما خانم هستید انتظار ندارم چیزی غیر این می گفتید
شما هم توهین نکنید دوست عزیز!!:
بله اینو نگین چی بگین. والا اکثرا یه موردی دارن. بعضی قبل ازدواج برخی بعدش.......... میخواید رک ترصحبت میکنم اگه انجمن اجازه میدهشایدم خودتون طوری هستید که اطرافتون دختر خراب زیاد بوده یا همچین دخترانی جذبتون میشن.... دنبال دختر خوب توی خیابونا نگردید!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)