کاربر فعال سایت
سلام
من وقتي درس ميخونم خيلي سروصدا باشه بعداز نيم ساعت ميبينم هنوز
خطهاي اول رو دارم ميخونم
موقع خوندن دور اول همزمان روي برگه هم مينويسم
كلا براي يادگيري بهتر و تمركز به محيطي اروم بيشتر نياز داره
ولي خب اگه چاره اي براي دوري از محيط شلوغ نيست,همزمان بلند بخونه
فرد و صداي خودش رو بشنوه و يادداشت برداري كنه به نظرم مفيد تر واقع بشه
ممنون
کاربر جدید
من توشلوغی میتونم درس بخونم در شرایطی که تمام فکرم رو درس باشه اگه فقط به مطلب درس فکر کنید میتونید تو شلوغی هم درس بخونید
توانا ترین مترجم کسی است که سکوت دیگران را ترجمه کند شاید سکوتی تلخ گویای دوست داشتنی شیرین باشد.
همکار تالار علوم جانوری
من به شخصه تو سکوت مطلق نمیتونم درس بخونم ،خوابم میگیره...
وسط مهمونی هم نمیتونم... یعنی یه جورایی باید احساس کنم که زندگی در جریانه...
برای یادگیری درس هم حتما باید زیر نوشته خط بکشم یعنی حتی اگه 2 بار هم اون متن رو بخونم ولی زیرش خط نکشم احساس میکنم هیچی نخوندم...
و اما راهکار:
یه مدل گوش گیر(؟ فکر کنم اسمش این باشهشبیه هندزفری هست) از این میتونین استفاده کنید تا سر و صدای اطراف رو نشنوید...
البته شاید بشه از هندزفری استفاده کرد ولی سیمش دست و پا گیر میشه ...
فقط تنها ایرادش اینه که بعد یه مدت گوش رو اذیت میکنه...
برای افزایش تمرکز هم یه تکه کاغذ کنارتون باشه و اون مواردی که حواستون رو پرت میکنه بنویسید... امتحان کردم،جواب میده...![]()
فقر ، شب را “بی غذا” سر کردن نیست …
فقر ، روز را “بی اندیشه” سر کردن است …
من بیشتر موقع ها با چشمام میخونم.
يا صاحب الزمان
دوست آشنا
به نظر منم مثلا وختی سرصداس اصلا روش حساس نشین ونگین باید سکوت کامل باشه اون سروصدارهم مثل دیوارا جزوی از اتاقتون بدونین کاری که منم نمیتونم بکنم.![]()
خدا همه ی بنده هأش رو دوست دأره حتی بیشتر از پدر و مادرشون حتی کسایی که مأ دوستشون ندأریم پس سعی کنیم همه رو دوست دأشته بأشیم
دوست آشنا
لطفابیاین نظر بدین بهمتون امتیاز میدم![]()
خدا همه ی بنده هأش رو دوست دأره حتی بیشتر از پدر و مادرشون حتی کسایی که مأ دوستشون ندأریم پس سعی کنیم همه رو دوست دأشته بأشیم
همکار تالار مهندسی عمران
سلام. بخاطر امتیاز بیاییم نظر بدیم؟.امتیاز منفی بهتون بدیم؟
به خصوصیات اخلاقی هر فردی بستگی داره. با تمرین و ورزش ذهنی میشه تقریبا در هر محیطی درس خوند که این زمان بر هست.
تمرین تمرکز یکی از بهترین اصولی است که حتما موفقیت نتیجه اش خواهد بود. ریشه حل تمامی مشکلات در تمرکز نهفته شده است. هرچقد تمرکز بیشتر باشد به همون اندازه ارایه ی راه حل بیشتر و ارزیابی راه حل ها بهتر خواهد بود.
در مورد درس خوندن من نمیتونم با اهنگ درس بخونم اما در مورد نوشت حتما باید اهنگ گوش کنم تا بتونم.![]()
کاربر جدید
سلام. من در سکوت هایی مثل سکوت کتابخونه نمی تونم درس بخونم. بازدهیم میاد پایین. شلوغی زیاد هم البته نه، اگه شلوغ باشه به راحتی گوشهامو میگیرم و میخونمتازه یه حسنی که داره اینه که چون گرفتن گوش سخته در نتیجه ثانیه ها هم ارزشمند میشن و سرعتم میره بالا
ولی برای نوشتن فقط سکوت شب باعث تمرکزم میشه.
حدیث قدسی: ای انسان به سبب خواست من است که تو می توانی هر آنچه را می خواهی برای خود بخواهی...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)