aty.a, yas-90, حسين17, رضوس, سامان زارع
همکار تالار بیماریها
سلام.
لطفا به ایناجواب بدید تا بلکه بشه یه کمکی بهتون کرد،
چند وقته که این دردا شروع شده؟
درد یک طرفه ست یا دوطرفه؟
ثابته یا زق زق میکنه؟
دقیقا کجای سرتون درد میگیره؟
شدتش چقدره؟ کم و زیاد یا قطع و وصل میشه؟
به همراه سردرد چه نشانه های دیگه ای دارید؟ مثل تهوع استفراغ نشانه های نورولوژیک مثل تغییر در احساس بینایی یا نقص های حسی - حرکتی؟
سرفه عطسه یا تغییر وضعیت سر اثری روی سردردتون داره؟ (بهتر بدتر یا هیچ)
کاری هست که درد رو بدتر بهتر کنه؟
aty.a, yas-90, حسين17, رضوس, سامان زارع
خوب پس باید هم عروق کلیه و هم غدد فوق کلیوی بررسی بشه به یک متخصص دیگه تو تهران نشون دادم گفت شاید به خاطر مصرف قرص تریامترن اچ باعث افزایش آلدوسترون شده دو نوع قرص به نام املو دیپین 5 و متولوپرس 50 داد اینها را استفاده کنم بعد از دوهفته دوباره ازمایش بدم تا بعد ببینیم لازم است اسکن بدی یانه این قرص ها را می شود با اتنی اسید مصرف کرد چون موقع مصرف معدم اذیت می شود
همکار تالار بیماریها
شدتش چقده یعنی اون موقع ک شدید میشه، خیلی خیلی درد زیاده یا متوسطه یا کمه.
اتفاق دیگه ای همراه یا قبل یا بعد از سردرد دارین؟
همه روزه؟ اگه نه چه روزایی بیشتره؟ یعنی اون روزایی که بیشتره کار خاصی یا موقعیت و شرایط خاصی دارین؟
سلام هیلوباکتری مدفوع دقتش چقدر است وبعد از منفی بودن این ازمایش ایا قابل اطمینان است
کاربر فعال بخش پزشکی
با سلام حساسیت و اختصاصیت تست حدود 96% است حدود 4 هفته بعد از اتمام درمان اگر تست منفی شد قابل اطمینان است
کاربر فعال بخش پزشکی
چرا برای تشخیص کاربرد داره. یکی از روش های تشخیص ما stool H. pylori antigen test است. که بر اساس نتیجه تست درمان را می توان شروع کرد.
:سلام ممنون بابت حضورتون، نه داروی خاص مصرف نکردم. تنها دارو هایی که میخورم برای کم خونی هست که جبران بشه اونم از دیشب شروع به خوردن کردم. شاید چون تحمل گرمای زیاد رو نداشتم اینجور میشم آخه هوامون گرمه...من خشکی مخاط ندارم اتفاقا آب ریزش بینی صبحها دارم !...نمیدونم به چی آلرژی دارم ..چشمام خیلی میخاره..
ممنون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)