همکار تالار بیماریها
بچه ها دوست دارین از اول بقیه پست ها رو هم بخونین ک انقد تکراری نذارین؟؟؟؟؟
- - - به روز رسانی شده - - -
بار خدایا...
وسوسه های نفس نگذاشت جانم در نهر رجب تطهیر شود.
از درآویختگان درخت طوبای شعبان هم که نبودم.
ترحم فرما در این ساعات باقیمانده در دریای رحمت رمضانت مستقرم نما...
ویرایش توسط masoume.a.92 : 7th August 2013 در ساعت 04:18 PM
همکار تالار بیماریها
خدایا!
حکمت قدم هایی را که برایم برمیداری آشکار کن،
تا درهایی را که بسویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم...
کاربر جدید
پیشانی گر زداغ گنه سیه شود بهترازداغ مهره ازسر ریا...نام خدا نبردن ازآن به که زیرلب بهرفریب خلقبگویی خداخدا
کاربر جدید
خدایا گاهی تو را بزرگ میبینم و گاهی کوچک!!این تو نیستی که بزرگ میشوی و کوچک....این منم که گاهی نزدیک میشوم و گاهی دور!!!
پیشانی گر زداغ گنه سیه شود بهترازداغ مهره ازسر ریا...نام خدا نبردن ازآن به که زیرلب بهرفریب خلقبگویی خداخدا
کاربر جدید
همیشه یادت باشه اگه گدا دیدیهیچوقت تو دلت نگوراست میگه یا دروغ؟!بدم با ندم؟!آدم خوب یا بدیه؟!فقط چشماتو ببند و کمکش کنتا وقتی رفتی گدایی پیش خداخدام تو دلش این سوالارو از خودش نپرسهچشماشو ببنده و بهت بده...
کاربر جدید
چه بسا خداوند هر گره ای در کار ما می اندازد
همچون گره های قالی باشد
که نهایتا قصد دارد با آنها نقشی زیبا بیافریند.
کاربر جدید
ﭼﻪ ﺯﻳﺒﺎ ﺧﺎﻟﻘﻲ ﺩاﺭﻡ
ﭼﻪ ﺑﺨﺸﻨﺪﻩ ﺧﺪاﻱ ﻋﺎﺷﻘﻲ ﺩاﺭﻡ
ﻛﻪ ﻣﻴﺨﻮاﻧﺪ ﻣﺮا ، ﺑﺎ ﺁﻧﻜﻪ ﻣﻴﺪاﻧﺪ ﮔﻨﻪ ﻛﺎﺭﻡ . . .
ﭼﻪ ﺯﻳﺒﺎ ﺧﺎﻟﻘﻲ ﺩاﺭﻡ
ﭼﻪ ﺑﺨﺸﻨﺪﻩ ﺧﺪاﻱ ﻋﺎﺷﻘﻲ ﺩاﺭﻡ
ﻛﻪ ﻣﻴﺨﻮاﻧﺪ ﻣﺮا ، ﺑﺎ ﺁﻧﻜﻪ ﻣﻴﺪاﻧﺪ ﮔﻨﻪ ﻛﺎﺭﻡ . . .
کاربر جدید
خداوندا....
تو خیلی بزرگی و من خیلی کوچک
ولی جالب اینجاست که تو به این بزرگی من کوچک را فراموش نمیکنی
ولی من به این کوچکی تو را فراموش میکنم......
کاربر جدید
روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست......نه به خاطر این که خداست........به خاطر این که دست تورا بگیرد........
کاربر جدید
دلت که گرفت ، دیگر منت زمین را نکش
راه آسمان باز است ، پر بکش
او همیشه آغوشش باز است ، نگفته تو را میخواند
اگر هیچکس نیست ، خدا که هست . . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)