سلام دوستان
حالا که بحث سر این موضوعه اگه اجازه بدین منم نظری بدم ...والا من خیلی دنبال این بحث بودمو هستم ازدوران ابتداییم به فکرش بودم از هر کیو هر کجا که بگی اطلاعاتشو جمع کردم
راستیتش من از هر کی که تو کارش موفق بود یه جوابی گرفتم یه فامیلی داریم 23سالش که بود با قرضو قوله او وام یه کار گاه پکستنی ام دی افو لترون زد ولی خیلی به کاری که میکرد امید داشت
اصلنم از این کار سر در نمیاورد با یکی از دوستاش که یه ماهو نیم شاگردی کرده بود برا نزدیکاشون. دوست اشنا کار میزد در اوایل کم کم کارشو یاد گرفتووو سفارشاش بیشترو بیشتر شد
الانم کارشو ارتقاع داده به طوری که 4تا کارگاه بزرگ هر کدوم با چنتا کارگرو شاگرد براش کار میکنه...ماشالا خیلی وضعش خوب شده... اون میگه باید رو صنعت سرمایه گذاری کرد
ولی یکی دیگه از رفیقامون" رفیقامون که چه عرض کنم 65 سالشه تو کار مشاور املاکوووو دلالیووو ساختو سازوو خلاصه هر کاری که به ملک مربوط بشه ست اره این بنده خدا میگه ادم باید با پولش پول دراره
چه جوری میگفت باید کلاس کاریتووووووووو تا اونجایی که میتونی افزایش بدی تعریف میکرد میگفت یه زمین 500متری تو بهترین جای شهر هست میخوام بخرمش یه اپارتمان گردن کلفت بزنم
بذارمش خالی گفتم حاجی این چه کاریه میدونی چی جوابمو داد؟گفت میخوام هر کی از کنارش رد میشه بگه این واسه فلانیه او ولی از بس گردن کلفته خالی گذاشتدش اینی که میگم اولش واقعا هیچی نداشته
با قرض مرض یه دفتر بیخود زده چند نفر از دوستاش جمع شدن کم کم کارش گرفته او باقی ماجرا...الان جوری شده که شهرداری بزا تفکیکایه ملک خود شهرداری باید با این بابا جلسه بذاره....
والا ما یه استاد کارافرینی داشتیم خیلی حالیش بود...هم ارشد معماریشو گرفته بود هم اقتصاد الان رۀیس امور مالیاتی کل استانه توتعریفاش میگفت چون اکثر سرمایه ایران بسته به نفت اونم که دست دولته
برید دنبال کارای دولت مثلا چطور تعریف میکرد" از وامای بی بهره ای که اکثر زرنگا با کمترین ضمانتی گرفتنو ما جاموندیم وامای 300 چهارصد تومنیه سال 86 85...این استادمون میگفت نچسبین به رشته اصلیتون بعضیا میگن
این کاره به رشتموم نمیخوره ولی دقیقا خلاف جهت حرکت میکنن باید هر جا که احساس کردی شریان نقدینگی تند تر میزنه او قلنبه شده وارد شی مثلا خرید فروش طلا اهن ملک میوه او تره بار حتی اگه مجبور شی به خاطرش کار گری کنی
یه بنده خدا بود خیلی ماجراییه اشناییش باهام طولانیه همین قدر بدنین که شغل بار بارکنی بود چطوری مثلا محصولات این شهرو با پول یکی دیگه میخریدو درصد کلانی به جیب میزد الان دیگه با پول خودش کار میکنه
این بابا تئ تعریفاش بهم میگفت میدونی من کیم اومدم شهر شما این طوری بار میخرم...گفتم نه خو بیشتر خودتو معرفی کن گفت پدر من تو تبریز100هکتار زمین ابی داره حالا بگذریم از دیماش ولی
من به این نتیجه رسیدم که کار خوب نیست کاسبی خوبه....گفتم چطوری گفت کار ادمو در گیر خودش میکنه به طوری که تمام فکرو ذکترت فقط یه کار میشه مثه کشارزی پولش بد نیست ولی فکرو میبنده
اما کاسبی باعث میشه فکرت بیشترووو بیشتر از سابق برا جمع کردن اطلاعات معامله کردن بشه ....اره اینم این بنده خدا به جمع دانسته هامون کادو داد...
از این اطلا عات خیلیییییییییییییییییی دارم اگه بگم باید در موردش چنتا مقاله بنویسین....
راستیتش من میخوام تموم این کارارو باهم انجام بدم هم با وام کار میکنم هم خرید فروش. ساخت شراکتیه مسکن هم خرید فروش ماشینو ثبت نامش... سکه طلا...کارای مربوط به رشتم هم تو کارگاه
....اگه خواستین بیاین تا هر اطلاعاتی که ین چند ساله جمع کردم در اختیارتون قرار بدم.....ممنون از اینکه وقتتونو به من دادین بازم مرسی ....از شما دوستان
علاقه مندی ها (Bookmarks)