پورمحمدی: پاسخگویی من به صحبتهای مخالفان برای تنویر افکار عمومی بود
آفتاب: وزیر دادگستری دولت یازدهم با اشاره به این که پاسخ به برخی مسائل در جلسه رای اعتماد برای تنویر افکار عمومی بود، افزود:انتشار مجموعه مباحثات مجلس منجر به یک ارتقا ذهنی و بلوغ اجتماعی و سیاسی شد.
حجت الاسلام، مصطفی پورمحمدی در گفتوگو با خانه ملت درباره فضای جلسات رای اعتماد و اظهارات مطرح شده، گفت: من دوست نداشتم وارد یکسری از مباحث شوم واگر صرفا در یک جلسه کارشناسی فنی بود و برخی دوستان نماینده صحبتهای خود را آنجا طرح می کردند به راحتی از آن سوالها عبور می کردم.
وزیر دادگستری در ادامه این مطلب افزود:البته از پاسخگویی من به صحبتهای مخالفان در جلسه رأی اعتماد استقبال زیادی شد.
پورمحمدی تاکید کرد: نمایندگان با روحیات همکاران خود بهتر آشنا هستند و ما را نیز به خوبی میشناسند بنابراین نیازی به توضیح و از این دست از رفتارها نبود اما دیدم این اظهارات در فضای عمومی و در فضای ملی منتشر شده است و خیلی از دوستان ما نیز اظهاراتی داشتند که باید به آنها پاسخ داده میشد.
وی افزود: بسیاری از مطالبی که مطرح شد صرفا به خاطر تنویر افکار عمومی توضیح داده شد و این بحث ها برای ممانعت از ایجاد شبهاتی در ذهن مردم بود تا خادمین خود را بهتر بشناسند و با اهداف و تفکر و نگاه دولت بیش تر اشنا شوند
این عضو کابینه یازدهم تصریح کرد: این مجموعه مباحثات مجلس با پخش در رسانه ملی منجر به یک ارتقا ذهنی و بینش سیاسی و بلوغ اجتماعی و سیاسی شد و کمک خوبی به ارتقا فضای فکری جامعه کرد .
وزیر دادگستری تاکید کرد: چند واحد درسی در بالاترین سطح موضوعات اساسی کشور توسط مدیران ارشد کشور و نمایندگان همراه با استدلال های قوی مطرح شد که به بالاتر رفتن دانش سیاسی، تجربه اجتماعی سیاسی جامعه و تحمل پذیری سیاسیون کمک می کند.

.gif) 

جلسه رأی اعتماد کلاس درسی برای ارتقا ذهن سیاسی جامعه بود
 جلسه رأی اعتماد کلاس درسی برای ارتقا ذهن سیاسی جامعه بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)