استعدادهای برتر
جالبه اگر پست قبل از پست خودتون رو ببینین من همچین چیزیو نوشتم ولی بدون مرجع و فرمول و بدون منبع!
اما اصلا فکر نمیکردم پیزو بتونه یه همچین بازدهی داشته باشه - 13 وات
این خیلی مقدار زیادیه و صرفه ی اقتصادی ایجاد میکنه - فکر میکردم مقدارش کمتر از 1وات بشه!
نرخ بازدهی بهترین پیزو ها چقدره؟
در ضمن منظورتون از 26 وات به صورت ممتد و ادامه داره یا در هر پالس به این توان میرسه و بعد 0 میشه؟
دوست آشنا
کارتون درسته شما
استاد دقیق خواستن گفتم مستند باشه...
در ضمن من گفتم هیچ پیزویی توانایی تبدیل حتی نصف این توان رو هم نداره
بهترین هاشون در حد میلی امپر تولید میکنن
ولی خاصیتشون جمع پذیره یعنی میتونین با متوالی قرار دادن و چن لایه شدنش این مقدار رو بیشتر کنین
پیزو ها به شدت دنیای جالبی دارن....
خیر ممتد نیست.اساس کار پیزو ضربه است....به ازای هر ضربه یک پالس...
استعدادهای برتر
یار همیشگی
با توجه به صحبت های دوستان بیشترین عاملی که فرد در هنگام راه رفتن خسته میشه ضربه به پاشنه پا ها هست اگر در طبیعت دقت کنید گربه سال ها روی پنجه پا راه می رن و یا دونده های دو سرعت روی پنجه پا راه میرن و اصلا پاشنه پا شونو روی زمین نمی زارن.
با توجه به نکته بالا شرکت روبوک کفشی برای پیاده روی ساخت که شما در هر صورت پاشنه پایتان روی زمین برخورد نمی کنه و فقط با پنجه پا راه میرین برای همین می تونید دو یا سه برابر حالت عادی راه برین البته یک شرکت ایرانی با مهندسی معکوس این کفش تو ایران هم می سازه. ولی خارجیش بهتره.
بیشترین فشار را در تصاویر می تونید مشاهده کنید.
![]()
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همیشگی
اگر دقت کنید وقتی پاشه را روی زمین میزاریم بیشترین فشار داره وارد میشه
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
استعداد برتر سایت
سلام...
منظور از اون سوال روابط ساده فیزیکی هست...
شما یک ربات رو در نظر بگیرید...
با کف پایی کاملا صاف...
در حال حرکت روی سطح صلب...
در حال حرکت بر روی سطحی که مقداری در جهت نیرو فرو میرود...
تمام پارمتر ها یکسان است و فقط در بستر دوم نوسان دارد...
به نظر دوستان تفاوتی در مصرف انرژی این دو ربات برای حرکت در یک مسیر وجود دارد؟
دوست آشنا
استعداد برتر سایت
دوست آشنا
سلام استاد.
بله
استعدادهای برتر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)