استعداد برتر سایت
سلام...
دو راه پيش رو دارم...
يا برم يا فرار كنم...
ما 500 هزار متخصص داريم كه زير پرچم بيگانگان نفس عاريه ميكشند...
قبلا هم سر اين موضوع بحث شده و...
از كساني كه ركن انقلاب بودن تا مديران اجرايي رده بالا به انتخاب مردم از مصدق و رجايي و باهنر و بهشتي و منتظري و رفسنجاني و كروبي و موسوي و خاتمي...
كدومشون الان كجان؟
فرهادي ها كيارستمي ها مخملباف ها پناهي ها شجريانها و و و ها... كجان؟
بله بعد اصلاحات حرف ها روي زمين نماند و به هوا رفت...
تا فرج الله و سلحشورها روي زمين بمانند...
تا تمام سينماگران را فاحشه بنامند...
و لازم است تمام گله مندان بدانند...
كه اگر جاي سينماگران آن جمله را با زنان هر ارگان ديگري بخوانند...
قانون طور ديگري اجرا ميشد...
تا جاي گِله فقط درد كند...
بي درمان...
.
ضمن تصدیق جملات آقا مرتضی و آقا محمدو شما..
همین که این همه آدم همسو توی ی فضای آزاد داریم میگیم باید فرهنگ سازی شه یعنی خیلی تو این زمینه پیشرفت داشتیم... نمیگم با حجاب زوری موافقم ولی کسی که میتونه از حجابش بزنه پس میتونه اشتباهات دیگه ای مثل غیبت یا دروغ رو هم مرتکب شه مگردلیلی بجز دین مانعش شه که نتونسته مانع بی حجابیش شه.. همینطور کسی که خیلی کارای گناهو میکنه میتونه درصورت عدم وجود نظارت از حجابشم بزنه.... .
خیلی ازمسایل مثل دروغ رو نمیشه به راحتی تشخیص داد ( خودم گاهی خیلی سعی کردم نتونستم) که بخوایم مثل حجاب روش نظارتی داشته باشیم... این دلیل نمیشه تا نظارت از حجاب هم برداشته شه! نظارت بر اموری چون پاسخ گویی به ارباب رجوع سخته. سخت میشه ثابت کرد که یکی اهمالی کرده یا یکی رشوه ای گرفته.. قوانین وجود دارند اما تو چنین مواردی باید بیشتر وجدان افراد رو بیدار کرد + نظارت که منکر ضعفش در سیستم اداریمون نیستم
ناگفته نماند توی این بیدارسازی وجدان،فرهنگسازی یا هرچی که اسمش رو میزاریم باید از خودمون شروع کنیم!!!
بقول قرآن: افتامرون الناس بالبر و تنسون انفسکم و انتم تتلون الکتاب افلا تعقلون
ویرایش توسط alisala : 6th July 2013 در ساعت 03:15 AM
همکار تالار بیماریها
هه هه ما نبودیم اینجا چه شلوغ کاری شد! حوصله میخواد که حول و حوش 10-12 صفحه نخونده بشینی بخونی! ایکاش منم بودم حداقل سکوت میکردم نظرات حضرات رو میخوندم!![]()
کاربر اخراج شده
درود
من قانع نشدم خانوم قلب یخی
لطفا یا قانع کن
یا رسما به جرگه ی میهن دوستان و اسلام خواهان واقعی بپیوند![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)