به نام اوکه یادش آرامش بخش قلب هاست
ضمن عرض سلام خسته نباشید به تمام دوستان عزیز
با توجه به دعوت از تمامی کاربران برای توسعه و ویرایش مقالاتی برای مجله طلوع دانش
از تمامی کاربران و فعالین بخش زیست شناسی دعوت میکنم برای نایل شدن به این موهم آمادگی خود را اعلام و لیست موضوعات خو را برای پیشگیری از موضوع تکراری و کمک به جکع آورری مطلب در این بخش قرار دهند.
با تشکر
با آرزو سلامتی و پیشرفت روز افزون عزیزان
همکار تالار سایر موضوعات
سلام من هستم
ميشه راجع به ژنتيك اطلاعاتي مختصر حدود دو صفحه جمع آوري كنم؟
تحقيق بايد حداكثر چند صفحه باشه؟
ویرایش توسط آراگل : 24th July 2013 در ساعت 04:13 PM
امام علی(ع): دوست مومن عقل است ، یاورش، علم ، پدرش مدارا و برادرش ، نرمش.
دوست آشنا
سلام میتونیم از ترجمه مقالات روز دنیا هم استفاده کنیم؟؟
باید واسه شما پیام خصوصی کنیم ؟
همکار تالار علوم جانوری
سلام
منم هستم...
خب سودا جان زحمت کشیدن سوال من رو هم پرسیدن...
فقر ، شب را “بی غذا” سر کردن نیست …
فقر ، روز را “بی اندیشه” سر کردن است …
سلام
ممنون از همکاریتون در این بخش
مشکلی نیست شما میتونید تحقیقات علمی جدید و همچنین مقالات برتر حهان رو ترجمه کنید و برای مجله آماده سازی کنید
فقط لطفا منبع علمی و نام محققین رو برای حفظ قوانین با دقت وارد کنید و تا حد امکان از موتورهای ترجمه گر استفاده نکنید.
ممنون از شرکتتون![]()
سلام من یک مقاله کامل در زمینه تشریح جزء به جزء بدن و همچنین می تونم در زمینه ژنتیک ارائه بدهم اما خیلی زیاد می شود بیش از4 صفحه امکانش هست که در مجله به صورت دنباله دار مقالاتم حضور داشته باشد و هر بار قسمتی از تحقیقات خود را بگذارم ؟راستی اول باید این می پرسیدم من هم می تونم عضو مجله بشوم؟
انسان ها مانند ورقه های یک کتاب هستند تا وقتی که تمام نشدند برای خواننده جذاب هستند پس خودت زود ورق نزن تا تمام نشی
سلام ضمن عرض خسته نباشید و قبولی طاعات
شما مقالات خودتون رو هرچه سریع تر به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا در مجله با نام خودتون منتشر بشه
در مورد طول مطب هم هرچه بتونید کوتاه ترش کنید بهتره ولی در صورتی که از ارزش علمی مطلب کاسته نشه و در صورت بلند بودن با صلاح دید هیئت تحریریه به همون صورت یا به صورت چند بخش در مجله به چاپ خواهد رسید
ممنون از همکاریتون![]()
من کاملاً روشن نشدم ، اګه میشه یکم روشن تر توضیح بدید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)