دوست آشنا
آشنایی با روش تهیهی کوکوی سه رنگ
مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:
گوشت چرخ کرده 350 گرم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
سبزی کوکوی ریز خرد کرده 500 گرم
تخم مرغ 9 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران حل کرده یک دوم قاشق چایخوری
سیب زمینی پخته و چرخکرده 500 گرم
روغن مایع 150 میلی لیتر
روش تهیه:
* گوشت، نمک، فلفل و ادویه را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.
* آنگاه رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را بیفزایید و 3 دقیقهی دیگر تفت دهید.
* سپس صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود.
* آنگاه سبزی کوکو، سه عدد تخم مرغ و نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسهای بریزید و با هم مخلوط کنید.
* در کاسهی دیگری، سیب زمینی، سه عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زعفران را بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید.
* اکنون تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید.
* حالا مایهی کوکوی سبزی را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود.
* آنگاه مایهی کوکوی گوشت را به آرامی روی کوکوی سبزی بریزید و صاف کنید.
* تابه را در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا لایهی دوم کوکو هم نیم پز شود.
* اکنون مایه کوکوی سیب زمینی را روی کوکوی گوشت بریزید و صاف کنید.
* دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.
* بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.
کاربر اخراج شده
ازطاهره71به طاهره جوووووووووووون!!
اهل اشپزی هم هستی این عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط طاهره71 : 20th July 2013 در ساعت 10:48 AM
دوست جدید
دوست آشنا
دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ!!
مواد لازم برای 4 نفر :
ژامبون گوساله 4 ورقه ی بزرگ
سینه ی درشت مرغ، بدون استخوان 4 عدد
مواد داخل سینه ی مرغ:
قارچ بزرگ 125 گرم
ساقه ی کرفس 1 عدد
خرده نان تازه 15 گرم
برای جلا دادن سطح دلمه ی مرغ:
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
سس سویا 1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)
روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)
طرز تهیه :
برای تهیه ی مخلفات داخل سینه ی مرغ، قارچ و کرفس را کاملا خرد کنید و همراه با خرده ی نان تازه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
هر ورقه ی ژامبون را با پشت چاقو پهن کنید.
در پهلوی هر سینه ی مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز کنید، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید.
دور هر یک از سینه های مرغ یک لایه ژامبون بپیچید.
سس گوجه فرنگی، سس سویا و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا برای جلا دادن دلمه ها از آن استفاده کنید.
سینه های مرغ را بر روی منقل ( یا در کباب پزی که از قبل گرم شده) به مدت 5 دقیقه کباب کنید.
سپس مقداری از مخلوط مخصوص برای جلا دادن را روی دلمه ی مرغ بمالید و به مدت 5 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
سینه های مرغ را برگردانید و پس از 5 دقیقه، همین کار را با بقیه مخلوط سس گوجه فرنگی تکرار نمایید.
کاربر اخراج شده
اره من هستم اگه اشپزی بلدین؟؟؟
همکار تالار شیمی عمومی
فک کنم اول پست من تو این تاپیکه
خو دیگه خانوما هنر میزارن
منم از قافله عقب نمونم
قاب ساقه گندم من
- - - به روز رسانی شده - - -
فک کنم اول پست من تو این تاپیکه
خو دیگه خانوما هنر میزارن
منم از قافله عقب نمونم
قاب ساقه گندم من
همکار تالار زیست شناسی
اگر دوست دارید پیتزا بخورید ولی از کالری آن وحشت دارید این پیتزای رژیمی را حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای 4 نفر :
روغن زیتون 4 تا 5 قاشق پیاز قرمز 500 گرم خلال شده سیر 2 حبه له شده سبزیجات معطر مخلوط مثل ریحان، آویشن و جعفری 2 قاشق غذاخوری خمیر هزار لا 225 گرم سس گوجه 1 قاشق غذاخوری جعفری برای تزئین
طرز تهیه :
مرحله 1
در یک ماهیتابه 2 قاشق از روغن را ریخته، پیازها و سیر را افزوده و برای 15 تا 20 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیازها نرم شده ولی قهوه ای نشوند، سپس سبزیجات مخلوط خرد شده را اضافه کنید.
مرحله 2
فر را روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پیتزا را به 4 قسمت مساوی تقسیم و به دایره های 15 سانتیمتری برش بزنید، لبه های خمیر پیتزا را با چنگال یا دست حالت دهید و روی کاغذ پوستی گذاشته، برای 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شوند.
مرحله 3
یک قاشق روغن را با سس گوجه مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا بمالید، سپس مخلوط پیاز را روی آنها ریخته، کمی فلفل و روغن بپاشید و برای 15 دقیقه در فر گذاشته تا خمیر پیتزا پخته و قهوه ای شود. روی آنرا با جعفری تزئین و داغ سرو کنید.
منبع : ملک بانو
دوست آشنا
سلام. من مریم18ساله هستم.خانوما اخه اشپزی کاره!!!!اینکه کاره اقایونهبرایه یه خانوم جایه تاسف داره نچ نچ نچ.بچه ها بیاید تا میتونیم ضد مردا حرف بزنیم چون جز دردسر چیزی نیستن برامون.درضمن ما خانوما باید هوای همو داشته باشیم
![]()
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
همکار تالار سایر موضوعات
خیلی وقته سر نزدم و ندیدمتون عزیزای منننن
طاعات عبادات همگی قبول درگاه حق...
چه هنرمندایی هستین واقعااا ماشالله
شاینی عزیز و گلم کیکت عالی بود
یاس عزیزمم عالی و بی نظیر بود تمام کارات
الینا خانوم قاب شما هم عالی بود
فایول عزیز و نازم خیلی با سلیه بود افطاریت
سودا خانومم ناخنای شما هم خوشکل بودن
کارای طاهره جونم خیلی خیلی زیبا بودن
همتون کاراتون عالی بود هم کارای خودتون هم اونایی که همینجوری گذاشتین
فقط یه نکته اینکه هیچ کدوم از دوستان از سفره ی افطاری و کارای ماه رمضونشون چیزی اینجا نذاشتن و فایول عزیزم با تلاشی که کرده باز هیچ کس انگار متوجه نشده..
ممنون میشم اگر این زحمتو بکشین و از سفره های افطار برامون عکس تهیه کنین و از غذاهای سبکی که میشه تهیه کرد صحبت کنیم و دستورشو اینجا بذاریم
خودم کارامو بعد شب قدر میذارم به امید خدا ... شما هم بذارید عالی میشه.. شاد باشید..ممنونم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)