کـــــــاربر فــــعال
به گزارش ایران ناز شغل این دختر جوان چینی امتحان کیفیت تشک و سرویس خواب و امکانات رفاهی هتل های شهر پکن در چین است.
این دختر جوان که ژوآن نام دارد به خاطر روابط اجتماعی بالا و زیبایی منحصر بفرد خود حقوق خوبی از این کار دریافت می کند ، ناگفته نماند وی از میان 7800 کاندیدای این شغل در سال 2010 برای اینکار انتخاب شده است.
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
کـــــــاربر فــــعال
همکار تالار شیمی عمومی
چه قد طاقت فرسا شغلش![]()
کاربر جدید
کاره سخت و حساسی داره....من یه جا شنیدم یه شرکت صندلی تولید میکره برای تست محصولاتش از یه فرد چاق 120کیلو استفاده میکردن و سالانه هزینه بسیار برای سالم نگه داشتن اون فرد متحمل مشد ولی اطمینان سالم بودنش بعد از تست 100%بود و خیالشون راحته
جهان سوم جايي است كه مردمش به فکر "آمدن" یه روز خوب هستند نه "آوردنش"...!
یار همیشگی
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
کاربر جدید
یار همیشگی
براتون یک مثال بزنم شرکت نوکیا چند هزارتا موبایل تولید می کنه؟
این شرکت برای ساخت موبایلش از شرایط محیطی استفاده می کنه . یکش یک شلوار درست کرده که موبایل را در جیب این شلوار می زاره و در چندین ساعت در این شلوار حرکت می کنه تا جنس و استحکام اونو بررسی کنند.
این شرکت هم می تونه از همین روشا استفاده کنه بیش از 30 شرایط وجود داره شامل فشار بالا ، فشار پایین ، دما بالا ، دما پایین ، تست جاده ای و .......
یکم غیر مقول هست اما این خارجی ها همیشه متفاوتند.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
دوست جدید
مردم کار دارن ماهم کار داریم
یعنی عشق میکنم با کارش!!!!!!!!!!!!!
بال هایم را کجا جاگذاشته ام ؟که اکنون باید دست گدایی برای موشکی کاغذی دراز کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)