مواد اولیه :
بادنجان قلمي - 600 گرم
پياز متوسط - يك عدد
سيرتازه - 20 گرم
نعنا خشك - 10 گرم
مغز گردو - 30 گرم
روغنمايع - 150 گرم
رب گوجه فرنگي - يك قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي - دو عدد
فلفل سياه - نصف قاشق چايخوري
نمك - يك قاشق چايخوري
تخممرغ - سه عدد
طرز تهيه:
بادنجانها را پوست كنده و مقداري نمك ميزنيم و با روغن سرخ ميكنيم مغز گردو را له كرده و با بادنجانهاي سرخ شده ميكوبيم نمك، فلفل و سير رنده شده را به آنها اضافه كرده و روي حرارت كم قرار داده و مواد را هم خوب مخلوط مي كنيم كل مواد را بدون روغن هم ميزنيم تا روغن اضافه را پس بدهد وقتي خوب مواد جا افتاد گوجهها را پوست ميكنيم و به تكههاي كوچك خرد و به مواد اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا بپزد. پس از پخت كامل گوجهها، تخممرغها را يكييكي داخل مواد ميشكنيم و خوب هم ميزنيم تا از تخممرغ چيزي معلوم نشود و بپزد وقتي آماده شد نعنا خشك را با يك قاشق روغن سرخ كرده و روي ميرزاقاسمي را تزئين ميكنيم.
فوت کوزه گری کوچولو:
حتما حتما میرزا قاسمی رو با حرارت ملایم و زمان مناسب بگذارید تا جا بیفتد.این طوری رنگش تیره تر و خودش خوشمزه تر میشه و حجم بادمجوناش کم میشه.
طعم میرزا قاسمی به اون مزه کبابیشه.پس بهتره بادمجون رو کباب کنیم.(البته این کاملا سلیقه ای هستش)
دستور اورجینال گیلکی این غذا پیاز و رب نداره ولی واقعا با اینا خوشمزه میشه و من پیشنهاد میکنم.
سیر حتی الامکان تازه باشه.
اینو از بانو الماس پارسی یاد گرفتم:یک قاشق سکنجبین عالیش می کنه.
مشتاقم فوت های کوزه گری شما رو هم بدونم.خواهش می کنم تو نظرات ما رو هم در جریان بگذارید.



پاسخ با نقل قول





علاقه مندی ها (Bookmarks)