٦،٧قشنگه
٦،٧قشنگه
سلام بر همه
اول از همه ممنونم از توجهتون به مسئله حجاب
با اجازه دوستان و بزرگوارانی که در این موضوع شرکت دارن و خواهند داشت میخواستم پیشنهادی مطرح کنم
قبلش توضیح کوتاهی میدم که چرا این پیشنهادو مطرح میکنم
بنا بر عقیده کاملا شخصی خودم موضوع حجاب، نوع وحدودش جدا از اینکه امر الهی هست ، بحثیه که در افکار ، شرایط محیطی؛
شامل شرایط خانوادگی تا شرایط اب و هوایی و اقلیمی یک فرد (منحصرا در این تاپیک یک خانم) ریشه داره و مفهومی مثل
اجبار شاید در ظاهر جوابگو باشه اما باور قلبی نقشی نداره ... عرضم این هست که اگر چادر به عنوان حجاب برتر قرار داره نه
میشه فردیو به زور چادر بر سر نگه داشت نه به زوربه کنارگذاشتن واداشت... مباحثی هم که مطرح میشه در ابتدا در
جهت نشون دادن فواید این حجاب هست اما به مروربه احتمال زیاد ممکنهخارج بشه از راه این هدف.
اگر دوستان موافق باشن در کنار این مباحث موضوعاتی مثل رفع محدودیت های این پوشش که بیان شد، مطرح بشه فکر میکنم
علاوه بر اینکه خیلی از افراد که از این نوع پوشش استفاده میکنن بهره بیشتری از مباحث میبرن، افرادی هم با علاقه به
این پوشش جذب میشن.البته تاکید کنم که ذکرشد در کنار این مباحث...چون مسلما این نوع اشنایی ها هم لازم هست
و همچنین بازهم بگم نظراتم کاملا شخصی بود..خدایی نکرده کسی برداشتی نداشته باشه
ممنون
ویرایش توسط چکامه91 : 29th June 2013 در ساعت 09:09 PM
و همه ی ما خاطره ایم.....
سلام
جدای از این بحث ها باید بگم 3 و 2 هم به درد نمی خورند
بهترین پوشش برای زیر چادر مقنعه است ، چون مسلما روسری و شال بعد از یه مدتی به دلیل سنگینی چادر عقب میرن تازه برای داشتن پوشش کامل زیر گلو هم باید پوشیده باشه که با شال و روسری این قضیه کمتر امکان می پذیره
البته این نظریه من است ها ...![]()
در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...![]()
1و2و3
راستش من خودم تو مایه های 4و5 می پوشم.ولی اغلب 4
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
والله منم مانتو گشاد دارم و می پوشم اصلا هم تا حالا کسی چپم نگاه نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!جرات ندارن!!!!
دلیلی نداره!!!!!!
کی گفته جلب توجه؟؟؟؟؟؟
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)