کـــــــاربر فــــعال
[QUOTE=فایول;481603]سلام بانظر شما موافقم مرسی خیلی خوشحال شدم من دوست دارم شماها نظر بدید باعث افتخار منه
ماه رمضون عکس سفره وشب احیا
با سلام
پیرو مکالماتی که با فایول عزیز داشتیم که بد نیست شماهم در جریان باشید و نظرات زیباتون رو هم بدونیم ایشون بدلیل عدم استقبال از موضوع کیک یخچالی فرمودند اشکالی نداره مبحث رو ببندند و من در پاسخ با اجازه دوستان پیشنهادی رو عنوان کردم :
که در ذیل متن مکالمه رو براتون گذاشتم و پاسخ فایول عزیز مثبت بود
نه عزیزم چه اشکالی داره شما باید شرایط کاربران رو در نظر بگیری مثلا اگر موضوع کار دستی هم میدی آزاد باشه تا بتونن کم کم
جذب تاپیک بشن انشاالله که کارها روی روال عادی افتاد اصلا بقیه پیشنهاد میدن...
به نظرم از دوستان هم یک نطر سنجی بکنید تازه یک پیشنهاد هم دارم ماه رمضان نزدیکه میتونید برای سفره افطار از دوستان
بخواید تصویر بزارن قطعا در طول ماه رمضان مشارکت برات زیاد میشه گلم
که فایول عزیز با عنوان شب احیا نظرم رو کاملتر کردند
حالا دوستان اگر پیشنهاد دارید بنویسید تا یک تصمیم دسته جمعی بگیریم
با تشکر![]()
ویرایش توسط Almas Parsi : 28th June 2013 در ساعت 03:10 PM
یار همراه
من موافقم!
ولی چند روزی تا ماه رمضون داریم و می تونیم تا اون موقع تصاویری از عکسای غذاهای دیگه بذاریم.
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
سلام به دوستان عزیز
به نظر من نیازی به مسابقه نیست
به نظر من نباید فعلا مسابقه بزارید
چون قصد ما استفاده از تجربه های دیگر دوستان و یادگرفتن تجربیات اونها هست
نظر شما چیه ؟
راستی دوستان چند روز تا ماه رمضان مونده ؟
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
کـــــــاربر فــــعال
دوست جدید
پس اصلا مسابقه نباشه فقط فقط عکس بزارییم وخودمون نظر بدیم
ای رقیه تویی قبله حاجات ما
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
یار همراه
خب پس اینم عکس شام دیشب که من پختم!
ماهی قزل آلا با قارچ و سیب زمینی و هویج سرخ شده.
[IMG][/IMG]
دستور پختم که...
ماهی طعم دار شده با آبلیمو و آب پیاز و نمک و فلفل سیاه رو توی ماهیتابه رژیمی سرخ کردم .برای عطر دار کردنش هم توی ماهیتابه کنارش هویج انداختم.
سیب زمینیو قارچ ها رو هم که سرخ کردم.
اینم که تزئین...حالا نظرتون چیه؟؟![]()
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
کـــــــاربر فــــعال
به به شاینی جان چه غذای هوس انگیزی
نوش جانتون به نظر میرسه طعم خوبی هم بایستی داشته باشه
فقط خانمی یک سوال مدت زمان خواباندن ماهی در سس پیشنهادی برای طعم دار کردن چقدر بود ؟؟؟؟؟
و سوال بعدی اینکه آیا هویج ها از قبل نیاز به پخت داره ؟؟؟؟یا خام ریختید؟؟؟؟
چون من معمولا هویج رو با نمک کمی آب پز میکنم و با آبلیمو و شکر طعم دار میکنم و بعد سرخ میکنم.
تزئین غذات حرف نداره دست گلت درد نکنه عزیزم
موفق باشید
- - - به روز رسانی شده - - -
به به شاینی جان چه غذای هوس انگیزی
نوش جانتون به نظر میرسه طعم خوبی هم بایستی داشته باشه
فقط خانمی یک سوال مدت زمان خواباندن ماهی در سس پیشنهادی برای طعم دار کردن چقدر بود ؟؟؟؟؟
و سوال بعدی اینکه آیا هویج ها از قبل نیاز به پخت داره ؟؟؟؟یا خام ریختید؟؟؟؟
چون من معمولا هویج رو با نمک کمی آب پز میکنم و با آبلیمو و شکر طعم دار میکنم و بعد سرخ میکنم.
تزئین غذات حرف نداره دست گلت درد نکنه عزیزم
موفق باشید
یار همراه
سلام بانوی گرامی.
ماهی باید به مدت 2 ساعت در این سس بمونه بعد سرخ بشه.
نه نیازی به از قبل پختن هویج ها نیست همین که ماهی رو گذاشتیم هویج هارو هم بندازیم کنارش تا سرخ بشه خوبه.البته بسته به کلفت و نازک بودن قطر هویج ها هم باید دقت کنیم چون اگه نازک باشن و زود بندازیم ممکنه خب بسوزن!!
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
یار همراه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)