تصاویر دست اول از شیوه های نمره گرفتن بعضی از دانشجویان
زمان: پارسال همین موقع
اما این آخری خیلی اعجوبه بود دو ساعت داشتم فکر می کردم که هدفش واقعا چی بوده از این جملات![]()
آخرش هم با 8 افتاد![]()
منبع : بوفیلند
کـــــــاربر فــــعال
تصاویر دست اول از شیوه های نمره گرفتن بعضی از دانشجویان
زمان: پارسال همین موقع
اما این آخری خیلی اعجوبه بود دو ساعت داشتم فکر می کردم که هدفش واقعا چی بوده از این جملات![]()
آخرش هم با 8 افتاد![]()
منبع : بوفیلند
*FATIMA*, A M S E T I S, ab.bb, abkar, f.jamshidi, farzane*, h.khakpour, h.mohammadi, H37, k.ahmadi, kamanabroo, m@some, maede raha, mahmoodmah, mamadshumakher, masihnabizadeh, masoume.a.92, memory1986, nkhoshdel, paksersht, reza-1369, right.kimber, SaSaMc2,setayesh shb, shiny7, م.محسن, چکامه91, هستی.., یاسمین5454, yas-90, zoh_reh, ^*زهرا*^, آناهيتاع, اقا گرگه, ارگان, بلدرچین, رضوس, رضا66, زهرا قربانی, سمانه بیات, سونای69, عبدالله91
کاربر جدید
دارم فکر میکنم ما چه ساده ایم قبل از امتحان فقط میگم استاد التماس دعا![]()
انسانهای بزرگ بر خود سخت می گیرند و انسانهای کوچک بر دیگران. حضرت علی (ع)
دوست آشنا
ما هم از استاد نمره میخوایم پاییین ورق امتحان مینویسیم .
یار همراه
چه جالب.پس اینجوریه.ایندفعه امتحان کنیم.
من تاحالا همچین کاری نکردم.اصلا روم نمیشه حتی اعتراض هم نزدم یک بار که 9.5 شده بودم و ترم بعد برداشتم.البته خودمم نمیدونم چی شد درس تخصصی 3 واحدی رو بهم داده 20تو این فکرم اعتراض بزنم نمرمو کم کنه
من عادت دارم بعد تحویل گرفتن برگه ها همشون چک کنم ببینم همه اسم نوشتن یا نه.جالب یکی نوشته بود بالا برگه انا لله و انا اليه راجعون
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
همکار تالار مهندسی کامپیوتر
بعضیشانون همون بهتر که بیوفتم با اون دست خطاشون میخوان دکتر مهندسم بشن باید اول برن کلاسه خطو نقاشی![]()
منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان
یار همراه
چه باحال ما نوشته بودیم استاد جان من ما رو بنداز نندازی باید بریم سربازی![]()
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
سلام!براچی میخاسته بیفته؟دوستان من 5ام فیزیک دارم!خیلی میترسم بندازم!بنظرتون ازین روش استفاده کنم ؟ترم پیشم باهمین داشتم ازترس بدنمره دادن درسوحذف کردم!شباکابوس میبینم میدونین خواب استادمونومیبینم!
ی کمک من بایدتحقیق بدم استادواسه درس زیست گیاهی چه سایتی روپیشنهادمیکنین؟ک به دردم بخوره!![]()
ماگذشتیم وگذشت آنچه توکردی باما توبمان با دگران وای به حال دگران !....همین!
دوست آشنا
سلام این که گذاشتید برای دانشگاه ازاد
ماپیام نوری ها نمره خودمون میگیریم خیلی سخت
ویرایش توسط دبستان : 21st June 2013 در ساعت 10:35 AM
یه رفــــــــیق دارم ; "اسمش خــــــــداس" بحثــــــــسش از همه جداس تــــــــا اون پشتــــــمه بیخیال مخاطب خــــــــاص ...!
دوست آشنا
سلام من بهتون پیشنهاد میکنم هیچ درسی و به خاطره ترس از افتادن حذف نکنین و بدونین حتما پاس میشین.
در مورد تحقیقتونم الان حضور ذهن ندارم تا آدرس دقیق بدم ولی سایت رشد سر بزنین شاید چیزی پیدا کردین باز اگه آدرسی خاطرم اطلاع میدم.موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)