"VICTOR", *nura*, *parysima*, *WIZARD*, Almas Parsi, Dorna dordone, f.jamshidi, farzane*, H37, Helena.M, k.ahmadi, m@some, mahmoodmah, mamadshumakher, masoume.a.92, mozhgan.s, nedasoltani, parnian 80,roziye, SaSaMc2, sevda_sj, shadab11, sr hesabi, toot farangi, مهبانگ, نارون1, هستی.., یاسمین5454, vahid5835, yas-90, yasaman hedayati, آن شرلی, آسمان آبی2020, اقا گرگه, ارگان, رضوس, زهرا قربانی, علی محمد همتی, عبدالله91
سلام
چرا ست مردانه نمی گذارید ..؟؟
![]()
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
دیانای عزیز این ست ها به درد من نمیخورد.
سلام
در عین سادگی خیلی شیک و زیبا و بودن. ممنون
خیلی زیبا و شیک بود
ممنونم
تو نیامده ای که فقط آمده باشی ، تو هستی تا کاری کرده باشی
سلام
رضا جان مثه اینکه فراموش کردین مردها تو حاشیه های خرید و... هستن. در اینجور مواقع مردها فقط کیف پول به حساب می یان کارایی دیگه ای ندارن.
باور نداری کادوی روز زن رو با روز پدر مقایسه کن. برا مردها یه جفت جوراب می گیرن اما زنها انتظار طلا و... دارن.
مردها در کل کیف پول به حساب می یان. هرکاری هم بکنیم نمی تونیم اینو تغییر بدیم چون خودمون هم وقتی بهمون میرسه میگیم نه بابا من نمیخوام تو شاد باشی و به آرزوی دلت برسی انگار من به همه چی رسیده ام.
این یک حقیقته که مرد از اینکه واسه زنش می خره احساس غرور میکنه و هیچ جیزی مثه این مردرو خوشحال نمی کنه.
یعنی چی نمی تونین تغییر بدین؟ جناب آقای عبدالله 91 شما فقط کادوی روز زن و مرد رو دیدین . لطفا به مسائل دیگه هم نگاهی بندازین کم کم داره برعکس میشه تو این دوره زمونه این قدر که پسرا وقتی میرن لباس بخرن توجه به این میکنن که با چی می تونن ستش کنن و از این جور حرفا که ما دخترا که یه کم رو این مسائل حساسیم از حساسیت بیش از حد اونا نزدیکه شاخ در بیاریم.![]()
گفتند جهان ما آیا بتو می سازد
گفتم که نمی سازد گفتند که برهم زن
سلام
ینی اینجوری آفریده شده ایم و خودمون دوس داریم بیشتر به خانم برسیم. حالابعضیا بیش از حد ینی مثه دختر خانما گیر میدن درسته خوب نیس اما مرتب و ست کردن در حد معقول مردانه لازمه اما باید توجه داشت که مرد باید مردانگیش رو حفظ کنه حتی در پوشش. مرد هست و جنس سرسختش نه اداهای دخترانه. اون چیزی که برا خانما کمال هست ممکنه برا آقایون عیب باشه که متأسفانه مد شده اما خانما هم چنین آقایون رو طرد میکنن.
این مدل لباسارو میشه تو ایران هم پوشید؟؟؟××!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)