کاربر جدید
سلام
زمان زیادی نیست که در رشته علوم کشاورزی تحصیل می کنم و دوست دارم زود در ان پیشرفت کنم ... اما راه پیشرفت ان را نمی دانم....
یعنی کدام سازمان در این زمینه فعال تر است؟ خودم شروع کنم بهتر است یا توسط سازمانها فعالیت کنم؟ یا از کجا شروع کنم ؟ در کنار دانشگاه به اموزشهای دیگری نیاز است؟ و ...؟؟؟؟
ممنون می شوم در این زمینه تجربه هایتان را در اختیارم بگذارید....
مرسی![]()
هرگز اجازه نده دنیای رنگین کودکی ات با مداد سیاه غصه خط خطی شود.
همکار تالار سایر موضوعات کشاورزی
با سلام و خیر مقدم به شما و پیوستن شما به جامعه کشاورزی کسانیکه تمام بشر هستی و وجود خود را از این جامعه دارد . دوست گرامی حتما این رشته را با علاقه انتخاب نموده اید . و من بعنوان یک همکار و دوست به شما تبریک میگم و توفقات روزافزون شمارا مسئلت دارم . اگه میگفتین چی میخونید بیشتر میشد گفتگو کرد .اما به هر حال خودتونو محدود به کتابهای درسی نکنید و علم و عمل رو تواما پیگیر باشید حتما به مزارع و کشت و صنعتها سایتهای مرتبط و ... مراجعه کنید که اگه علاقه داشته باشین خواه نا خواه خودتون دنبال اونا میرید . خواستید بعدا بیشتر همفکری میکنیم ...
کاربر جدید
ممنون از توجه تان دوست عزیز
من در رشته مهندسی علوم کشاورزی تحصیل می کنم و هم در زمینه کشاورزی و هم در زمینه دامپروری می توانم فعالیت کنم.
مرسی از راهنمایی تان![]()
هرگز اجازه نده دنیای رنگین کودکی ات با مداد سیاه غصه خط خطی شود.
کاربر جدید
سلام
برای اینکه در این بخش پیشرفت کنید باید:
1-منم منم را کنار بگذارید
2-خاکی باشید
3-لباس کشاورزی بپوشید
4-داخل مزرعه بروید
5-بطور عملی مثل یک کشاورز کارکنید.دراوقات خارج از درس دانشگاه کشاورزانی را پیداکنید وبعنوان کار آموز پیش آنها کار کنید .در ضمن یاددشت برداری کنید و کارها را با تئوری دانشگاه مقایسه نمایید.موفق باشید
پیامبرخدا(ص)فرمود:
یاعلی!اذان نور است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)