دوست آشنا
فکر کنم به خاطر صحبت هایم زیاده روی کردم،خدایا مرا ببخش
اگر به هیچکدام از هدف هایم هم نرسم،حداقل میتوانم بگویم که ایرانی هستم.
این دیگر چه تایپیه؟ما این همه راه داریم و میتوانیم کلی کار های نیک کنیم!
اگر کارهای خوبی در این دنیا انجام دهیم دیگر لزومی ندارد که از مرگ بترسیم!درست میگویم؟![]()
شما بعضی وقتها میزنین اما خودتون ندیدین چون یقین ندارین. بنده سی ساله هستم و دارم تقریبا وارد 31 سالگی میشم پس مطمئن باشین حرفم در حد احساس نیست. یقین یدونین.
یه عده ای میرن بالای کوه برا اینکه دعا کنن تا بارون بیاد ؛میبینن که یکی چتر دستش گرفته و میاد ،میگن چترو میخوای چیکار، هوا که آفتابیه؟ میگه من میرم دعا کنم و با دعاهامون یقین دارم که بارون میاد چون با یقین میرم و میدونم که بارون خواهد آمد برا همین چتر با خودم آوردم تا خیس نشم.
خالا ما باید بخاطر یقینمون چتر برداریم اگه بدون چتر بریم معلومه نشانه ای از یقین در وجودمان نخواهد بود و باران هم بخاطر یقینمان خواهد آمد. پس نشانه ای باید داشته باشیم که یقین داریم .
ممنون.
ویرایش توسط عبدالله91 : 11th June 2013 در ساعت 05:47 PM
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
یار همراه
[QUOTE=mahdi42;473907]مملکت ما رو باش . جووناش به چی فکر نمیکنند. برین بابا فعالیت کنین .طرح ارائه بدین. مقاله بنویسین.کار خیر بکنین .دست چهار تا فقیر رو بگیرین. درس بخونین. تفریح کنین. این دیگه چه جور تاپیک زدنیه؟[lمنم با اقا مهدی موافقم]
دوست آشنا
بله.منظورتان را متوجه شدم.باز هم ممنون
دوست آشنا
مرگ قشنگه اما نباید دلیلش راحتی از این دنیا باشه،کسی که از این دنیا عیب و ایراد می گیره مطمئنا اگر بمیره از اون دنیا هم ایراد خواهد گرفت چون این ادم ها عادت کردند به جای اینکه مساله رو حل کنند صورت مسئله رو پاک می کنند ادم باید به گونه ای در این دنیا زندگی کنه که انگار قراره تا هزار سال دیگه هم زنده بمونه واز طرف دیگه باید طوری زندگی کنه اگر همین فردا عمرش کات شد به اندازه ی کافی از زندگیش لذت برده باشه و جای افسوس خوردن باقی نگذاشته باشه![]()
مرگ از زندگی پرسید:چرا من تلخم و تو حقیقت؟!
زندگی در جواب گفت :چون من دروغم و تو حقیقت!!
امید داشته باشیم وخدامونو شاکر/چون هیچ کدوم هیچ وقت فکر نمیکنیم اماده ایم
همکار تالار نرم افزار
من از مرگ نمی ترسم یعنی مرگرو حق میدونم و رسیدن به اون رو قسمت هر کس میدونم چون خدا مارو آفریده و خودش هم میدونه که مارو کی از این دنیا ببره
:.:.:.:.: دلتنگ که باشی گاهی آرزو می کنی، یک نفر اسمت را صدا کند حتی اشتباهی! :.:.:.:.:
کاربر جدید
از مرگ نمی ترسم ولی از مرگ با عذاب می ترسم![]()
امضا ندارم انگشت میزنم بجاش
بنظر من:طوری زندگی کنیم ک همیشه برنامه ریزی داشته باشیم و امیدوار باشیم و آینده رو در نظر داشته باشیم ولی باز هم جوری باشه ک برای مرگ حتی ی دقیقه بعدهم اماده باشیم!در کل از زندگی لذت ببریم اما به فکر اخرت هم باشیم.![]()
سید علی لب تر کند , جان را فدایش میکنم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)