آشنایی با روش تهیه مربای گوجه سبز
این مربا را در ابتدای فصل بهار تهیه کرده و همراه با کره و خامه برای صبحانه میل کنید.
مواد لازم:
گوجه سبز: یک و نیم کیلوگرم
آب: 2.5 پیمانه
شکر: یک و نیم کیلوگرم
طرز تهیه:
• گوجه سبزها را بشویید و خشک کنید و آنها را از وسط نصف کنید.[خورش گوجهسبز]
• آنها را درون قابلمه ریخته و همراه با آب روی حرارت کم قرار داده تا بجوشند و نرم شوند.
• شکر را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود.
• وقتی جوش آمدند حرارت را زیاد کنید. در این حالت هستههای گوجه سبزها یکی یکی روی سطح میآیند، آنها را با یک کفگیر بردارید.
• کفهای ایجاد شده در سطح مربا را دور بریزید.
• وقتی مربا کمی سفت شد آن را از روی حرارت بردارید.
• مربای آماده شده را درون ظرفهای مورد نظر ریخته و درب آن را محکم ببندید.


 
            
            
 
            .gif) 
	
 آشنایی با روش تهیه مربای گوجه سبز
 آشنایی با روش تهیه مربای گوجه سبز
                 
                    
                    
                    
                         پاسخ با نقل قول
  پاسخ با نقل قول 
			

علاقه مندی ها (Bookmarks)