کاربر جدید
همه ی اهلبیت نوری واحد هستند و شاهراه رسیدن به هرچه خوبیست . اما برای ما ایرانی ها از جهتی امام رضا چیز دیگری است . نه پاسپورت میخواهد و نه ویزا و نه قرعه کشی و نه نوبت های چندین ساله . آقا همیشه آغوشش برامون بازه . هر وقت دلت براش تنگ شد و یا گرفتار شدی حتی اگه بلیط هواپیما و قطار گیرت نیاد اتوبوس که همیشه هست ! خیلی از ایرانی ها ایشون رو ولی نعمت خودشون میدونن . کدوم از ماست که آقا تا به امروز هیچ گره ای از کارش باز نکرده باشه ؟
دیدم حیفه یک جای مخصوص و ثابت توی تالار برای امام علی بن موسی الرضا ( علیه آلاف اتحیة و الثنا ) نباشه .
حالا هرکی به ایشون ارادت داره ، هرکی دلش برای صحن و سرای آقا تنگ شده ، هر کی میخواد با امام رئوف درد دل کنه میتونه سری به این تاپیک بزنه .
یا علی التماس دعا
ویرایش توسط سیدسبحان : 8th February 2013 در ساعت 12:20 PM
کاربر اخراج شده
خیلی ممنون دلم برای حرم حسابی تنگ شده بود![]()
کاربر جدید
از درگه چون تو کریمی هرگز/
نومید کسی نرفت و من هم نروم
دوست جدید
چنان دلم هوای مشهد و حرمش رو کرده که قابل وصف نیست
حدود 4 ساله نرفتم
خدا قسمت هممون کنه![]()
برگ وقتی از درخت افتاد که فکر کرد طلاست
همکار تالار مهندسی کامپیوتر
مرسی دلمو بردی حرم!
السلام علیک یا ضامن آهو
منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان
کاربر اخراج شده
یعنی میشه برم...
دوست آشنا
در ازل چون طرح آدم ریختند
با گِلم مهر رضا آمیختندغرق منت غرق آبادی شدملایق لطف خدادادی شدمباز امشب دل توسل می کندبر لبم نام رضا گُل می کندای عزیز فاطمه شمس الشموسآفتاب نجمه مأنوس نفوسقبله ی هفتم عزیز مرتضیعالم آل محمد یا رضاای سراپا نور اجلالِ علیای علی دوم آل علیپور موسی مظهر ا... و نورخواهش موسی تویی در کوه طورجای هر دل بر سر بام تو نیستهر زبان که لایق نام تو نیستعالم و آدم ز تو گوید کم استبردن نام تو اسم اعظم استشکر لله خار گلزار توأمبر سر بازار دل زار توأمبا کلاف جان خریدارت شدمضامن آهو گرفتارت شدمهیچ بودم اعتبارم داده ایخشک بودم برگ و بارم داده ایپرده بر کار بدم انداختیبین مردم سر بلندم ساختیای ملائک در حریمت صف زدهبا سلام و ذکر و تسبیح آمدهای تجلیّ خدا روی زمینسایه سار مهر تو حصن حصینعالم و آدم به لطفت دل خوشندمه رخان خود را برایت می کُشندخضر مشتاق رخ جانانه اتجرعه ای خورده ز سقاخانه اتسائلت را منصب شاهی کم استآستان بوس تو خود صاحب دم استای امام مهربان مهمان نوازای پذیرای همه با روی بازبین شاه و بنده اینجا فرق نیستخوب و بد در چشم زیبایت یکی استاین سخن عین کمال و لاف نیستبا تو و حرف از بهشت انصاف نیستای بهشت از هر نگاهت ریختهاشک بر دامان تو آویختهخانه ی ویران دل آباد توستقبله ی من صحن گوهر شاد توستهر اجابت بسته بر ایمای توستدر جواز کربلا امضای توست
..هر کجایی، شعر باران را بخوان/ ساده باش و باز هم کودک بمان..
کاربر جدید
یا امام رضا(ع) مددی........![]()
کاربر جدید
همه امامان (عليهم السلام) لطف دارند، اما لطف حضرت رضا(ع) محسوس است.
همه امامان معصوم (عليهم السلام) رئوف هستند،
اما رأفت حضرت امام رضا(ع) ظاهر است.
انسان هنگامي كه وارد حرم رضوي(ع) مي شود،
مشاهده مي كند كه از در و ديوار حرم آن امام(ع) رأفت مي بارد.
جز مشهد كجاست كه آدم بتواند دردهايش را بگويد و درمانش را بگيرد.
ما از پناه امام هشتم جاي ديگر نمي رويم.
طبيب براي چه مطب باز مي كند؟
براي اينكه بيماران به وي مراجعه كنند و با نسخه او تندرستي خود را بيابند.
اين جا هم دارالشفاي آل محمد (عليهم السلام) است.
امام رضا(ع) طبيب الأطباء است.
من به حال اين مردم كه اين طور عاشقانه ضريح را مي بوسند، غبطه مي خورم....
اگر منع مردم نبود، من از دم مسجد گوهرشاد تا ضريح، زمين را مي بوسيدم.
علامه طباطبائی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)